|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet!
12.4.2005 10:08:48   
pufi 2003
Kot sem že napisala sem imela od petka nekakšen rjav izcedek, zato sem včeraj odšla do moje G, ki mi je predpisala tableta Dabroston. Sem noseča 6t/2dni in zaradi izcedka mi je včeraj G naredila vaginalni UZ in napisala takole: vidim amnijsko vrečko in lepo je viden tudi rumenjakov mehurček. Ugnezditev ekscentrično. Zakaj prihaja do izcedka ni ugotovila.Rekla je, da plodeka še ne vidi, zato me je naročila na kontrolo čez 2 tedna. Izcedek mi je takoj drug dan začel jenjati in sicer ga skoraj nimam več. Upam, da se mi ne pojavi več, saj me je zelo prestrašil.
Zanima me ali je normalno, da v 6 tednu še ni videti plodka?
Ali je to, da je izcedek ponehal tako hitro s tabletami pozitivno? Ali se mi lahko spet pojavi?

G je rekla, da se lepo vidi rumenjakov mehurček in da je to zelo pozitiven znak za uspešno nosečnost. Ali je imela še katera od vas tak izcedek in kako se je to rešilo?
HVALA VAM ZA POMOČ IN OPROSTIE ZA TOLIKO VPRAŠANJ, A V ČASU NOSEČNOSTI SE SREČUJEMO S TEŽAVAMI, KI JIH PAČ ŠE NE POZNAMO!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za nasvet!
12.4.2005 10:14:28   
POLY77
Ja sem tudi imela iste probleme in sicer v 5 tednu in potem še v 11 tednu, ta krvavitev je bila še bolj obilna. Niso mi vedeli povedati zakaj in od kod, ko sem računala cikluse bi ravno takrat morala imeti M, če ne bi bila noseča. Mogoče je pa v telesu huda zmešnjava???
Veliko sreče, počitka in pazi na vaju

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za nasvet!
12.4.2005 10:23:46   
tinčica
oj pri meni je bilo čisto enako prav tako kot si ti opisala. g mi je rekel da vzemam dabroston tablete če pride do krčev in krvavitve pa takoj na urgenco.

jaz sem na začetku kar veliko karvavela kot da bi imela M. potem pa čedalje manj pa se mi je zdelo nekaj čudno in sem naredila test in glej ga zlomka +.

NO krvavitem se mi je ustavila in potem celo nosečnost vse ok bp.
rodila sem zdravega fanta težkega 4.550kg in velkega 58 cm.

aja tudi meni se takrat še ni videlo ploda samo ta mehurček 14 dni kasneje pa že plod.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim za nasvet!
12.4.2005 10:31:40   
pufi 2003
hVALA VAM PUNCE ZA TAKO TOLAŽBO. vE NITI VEDETI NE MORETE KAKO STE ME SEDAJ POTOLAŽILE (JOKAM OD VESELJA KO TO PIŠEM. uPAM, DA BO Z MANO IN MOJO PIKICO ŠE VSE OK. zDAJ PA DO 12. TEDNA SAMO ŠE CRKLJANJE.

hVALA VAM IZ SRCA!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim za nasvet!
12.4.2005 10:31:42   
Tina31
Ne skrbi preveč, jaz sem krvavela v 1. in sedaj tudi v 2.nosečnosti.Nikoli ni bilo nič narobe, je pa treba počivat in pazit nase.
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim za nasvet!
12.4.2005 12:03:46   
Grascakinja
Ploda v 6t ponavadi še ne vidimo, nekje po 7 ali 8 se ga pa že vidi na UZ. Lahko še kasneje, če si imela kaj poznejšo ovulacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......