pufi 2003 -> prosim za nasvet! (12.4.2005 10:08:48)
|
Kot sem že napisala sem imela od petka nekakšen rjav izcedek, zato sem včeraj odšla do moje G, ki mi je predpisala tableta Dabroston. Sem noseča 6t/2dni in zaradi izcedka mi je včeraj G naredila vaginalni UZ in napisala takole: vidim amnijsko vrečko in lepo je viden tudi rumenjakov mehurček. Ugnezditev ekscentrično. Zakaj prihaja do izcedka ni ugotovila.Rekla je, da plodeka še ne vidi, zato me je naročila na kontrolo čez 2 tedna. Izcedek mi je takoj drug dan začel jenjati in sicer ga skoraj nimam več. Upam, da se mi ne pojavi več, saj me je zelo prestrašil. Zanima me ali je normalno, da v 6 tednu še ni videti plodka? Ali je to, da je izcedek ponehal tako hitro s tabletami pozitivno? Ali se mi lahko spet pojavi? G je rekla, da se lepo vidi rumenjakov mehurček in da je to zelo pozitiven znak za uspešno nosečnost. Ali je imela še katera od vas tak izcedek in kako se je to rešilo? HVALA VAM ZA POMOČ IN OPROSTIE ZA TOLIKO VPRAŠANJ, A V ČASU NOSEČNOSTI SE SREČUJEMO S TEŽAVAMI, KI JIH PAČ ŠE NE POZNAMO!
|
|
|
|