|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim povejte, nujno nujno!
1.12.2004 13:53:40   
rouzi
Včeraj sem bila pri G. sem že 6 tednov nosečka!!!! Sem mislila da 5, ja, pa je razlika, ane?!
Vprašanje: povsod berem, da je plodek pri 6 tednih oblike morskega konjička??? jaz imam samo pikico. G je rekla da je to vse ok, samo bi rada slišala vas. Kako velik plodek ste imele pri teh tednih.
Hvala za odgovore. Zlate ste.
Papa
Vsakdanboljvesela
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.12.2004 13:57:18   
Vrtnica1
Rouzi, jaz sem bila tudi prejšnji teden na UZ in sem bila v 6t, pa tudi ni bilo nikjer morskega konjička. :duda: je bil kot ena jajčasta žogica. Vsaj tako sem jaz videla. Verjetno bi pod mikroskopom vse drugače zgledalo. Saj ni važno, samo da raste in da je vse ok.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2004 13:58:06   
eva1
No men se pri 6 tednih plod še videl ni, se je videla samo GV! Ampak velikost morskega prašička sigurno pri 6 tednih ni-lahko da je oblika pod mikroskopom tašna:zmeden:!
Lp, Eva 25t in :duda: :modri:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2004 14:09:48   
ery
Ojla...
Mene pa zanima kdaj ste imele zadnjo M, da ste zdej v 6 tednu?
Jaz sem imela 25.10. in je test v pon.pokazal:roza:, poklicala sem G...naročena sem pa 7.1. ŠELE???!!

A mi katera zna odgovorit na to?

Hvala punce!

ery

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2004 14:12:39   
Jessy
No, moja ZM je pa 26.10. pa mislim, da sem v 5. tednu, saj naj bi se tedni šteli od ZM. Ti pa podrobneje povem naslednji teden, saj imam v četrtek, 9.12. pregled.
Pa spomni me, če slučajno pozabim. Lahko kar zasebno sporočilo pošlješ, če ti je boljše.

lp, Jessy

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2004 14:21:13   
Janika
Moja zadnja M je bila 28.09. pa sem narocena danes 01.12.2004.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2004 14:32:09   
Grascakinja
Meni je G rekel, da je važna mera oz. velikost, oblike pa se itak ne vidi. Jaz sem pri 7 tednih na UZ videla samo "zmazek", sredi katerega je utripal srček, kaj več pa ne. Nobenih morskih konjičkov ali česa podobnega. Mislim, da se ti obrisi bolje vidijo pri tistih, ki imajo 3D ultrazvoke ipd., na navadnih črnobelih dvodimenzionalcih je pa težko najti pravo perspektivo, da bi res zagledal, čemu je pikica podobna.

Ery: Kakor sem poučena, naj bi šla, ko ugotoviš, da si srečka nosečka, čim prej h ginekologu. Mene je prvič pregledal pri 5t, naslednjič pri 7t in zdaj bo pri 10t naslednji pregled. Obakrat mi je naredil tudi UZ, pri prvem se je sicer videlo le mešiček, pri drugem smo pa imeli že skoraj 8 mm. Morda moraš malo zatežit, ali pa izberi drugega, ker se mi zdi pa malo pretirano toliko časa čakat. Prepričana sem, da imaš za G mnogo vprašanj in če ne drugega, tudi G bi moralo biti kaj do tega, da ugotovi, ali si res nosečka in če je s tabo vse, kot bi moralo bit! Kar postavi se zase - saj je zato tam!

Lep dan vsem!

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2004 14:40:37   
bori
Evo. se še jaz tu spodaj oglasim. Zadnja M je bila 24.10., ginekologinja me je na prvi, pazi PRVI pregled naročila 04.01.2005. Ker resnično ne vam kaj naredim, sem danews klicala v porodnišnico in vprašala, če lahko naredim UZ samoplačniško. Brez problema, jutri ob 8.00.

Kakšen komentar na to, punce?

lp, Bori

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2004 14:45:08   
rouzi
Vrtnica in vse ostale, najlepša hvala!!!!
Potem je vse super!!!

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2004 15:36:48   
Janika
...itak vse vemo za kaj gre.za denar seveda. samo butasto se mi zdi da imam osnovno zavarovanje, dodatno zavarovanje in se vsak obisk pri G placam 3.500 (Leonisce-LJ), da naj na koncu pa se samoplacnisko grem??? halo....??!!!

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2004 15:59:51   
Vrtnica1
Pa res čudno, da vas tako pozno naročajo na preglede. Če pa pvsod piše, da ko test pokaže pozitivno, je treba takoj h ginekologu. Kaj pa če recimo gre za izvenmatrnično ali kaj podobnega? Ne vem. Jaz sem obakrat prišla takoj na vrsto na pregled, še isti teden, ko sem poklicala.
Aja, moja zadnja M pa je 10.10.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2004 16:12:45   
Joni
Jaz sem imela zadnjo M 14.10. - pa sem poklicala v ponedeljek - naročena sem 6.12.! Upam, da se bo kaj videlo, da ne bo samo GV, ker sem imela pozno O (okoli 20. dan)! Bomo videli, drgač imam pa fajn G, pa sestro tud, k te tko kmal naroč:bravo:! Samo ne vem, zakaj imam občutek, da bom šla čez kak teden spet na pregled, ker bo pikica še premajhna!

Joni:nosecka:

P.S. To samoplačniško pa se mi zdi svinjarija - oprostite izrazu, če plačaš, ni blema, magari takoj, če pa ne, pa čakaj!!!:grrr:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2004 20:42:48   
Pia73
Še ena; zadnjo M sem imela 11.10. in prvi pregled imam 08.12. Tudi jaz komaj čakam na pregled, po 2 s.s.,...

Sicer pa je čist prav, da je prvi pregled okoli 8. tedna nosečnosti. Takrat se mora videt,..

Je težko čakati ampak tako je.

LP pia73 :metulj:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2004 8:55:18   
rouzi
Komentar? Prašiči so, nič druzga!!!
Dobr opravi

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......