Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 13:57:18
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Rouzi, jaz sem bila tudi prejšnji teden na UZ in sem bila v 6t, pa tudi ni bilo nikjer morskega konjička. :duda: je bil kot ena jajčasta žogica. Vsaj tako sem jaz videla. Verjetno bi pod mikroskopom vse drugače zgledalo. Saj ni važno, samo da raste in da je vse ok. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 13:58:06
|
|
|
|
eva1
|
No men se pri 6 tednih plod še videl ni, se je videla samo GV! Ampak velikost morskega prašička sigurno pri 6 tednih ni-lahko da je oblika pod mikroskopom tašna:zmeden:! Lp, Eva 25t in :duda: :modri:
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 14:09:48
|
|
|
|
ery
|
Ojla... Mene pa zanima kdaj ste imele zadnjo M, da ste zdej v 6 tednu? Jaz sem imela 25.10. in je test v pon.pokazal:roza:, poklicala sem G...naročena sem pa 7.1. ŠELE???!! A mi katera zna odgovorit na to? Hvala punce! ery
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 14:12:39
|
|
|
|
Jessy
|
No, moja ZM je pa 26.10. pa mislim, da sem v 5. tednu, saj naj bi se tedni šteli od ZM. Ti pa podrobneje povem naslednji teden, saj imam v četrtek, 9.12. pregled. Pa spomni me, če slučajno pozabim. Lahko kar zasebno sporočilo pošlješ, če ti je boljše. lp, Jessy
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 14:21:13
|
|
|
|
Janika
|
Moja zadnja M je bila 28.09. pa sem narocena danes 01.12.2004.
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 14:32:09
|
|
|
|
Grascakinja
|
Meni je G rekel, da je važna mera oz. velikost, oblike pa se itak ne vidi. Jaz sem pri 7 tednih na UZ videla samo "zmazek", sredi katerega je utripal srček, kaj več pa ne. Nobenih morskih konjičkov ali česa podobnega. Mislim, da se ti obrisi bolje vidijo pri tistih, ki imajo 3D ultrazvoke ipd., na navadnih črnobelih dvodimenzionalcih je pa težko najti pravo perspektivo, da bi res zagledal, čemu je pikica podobna. Ery: Kakor sem poučena, naj bi šla, ko ugotoviš, da si srečka nosečka, čim prej h ginekologu. Mene je prvič pregledal pri 5t, naslednjič pri 7t in zdaj bo pri 10t naslednji pregled. Obakrat mi je naredil tudi UZ, pri prvem se je sicer videlo le mešiček, pri drugem smo pa imeli že skoraj 8 mm. Morda moraš malo zatežit, ali pa izberi drugega, ker se mi zdi pa malo pretirano toliko časa čakat. Prepričana sem, da imaš za G mnogo vprašanj in če ne drugega, tudi G bi moralo biti kaj do tega, da ugotovi, ali si res nosečka in če je s tabo vse, kot bi moralo bit! Kar postavi se zase - saj je zato tam! Lep dan vsem!
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 14:40:37
|
|
|
|
bori
|
Evo. se še jaz tu spodaj oglasim. Zadnja M je bila 24.10., ginekologinja me je na prvi, pazi PRVI pregled naročila 04.01.2005. Ker resnično ne vam kaj naredim, sem danews klicala v porodnišnico in vprašala, če lahko naredim UZ samoplačniško. Brez problema, jutri ob 8.00. Kakšen komentar na to, punce? lp, Bori
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 14:45:08
|
|
|
|
rouzi
|
Vrtnica in vse ostale, najlepša hvala!!!! Potem je vse super!!!
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 15:36:48
|
|
|
|
Janika
|
...itak vse vemo za kaj gre.za denar seveda. samo butasto se mi zdi da imam osnovno zavarovanje, dodatno zavarovanje in se vsak obisk pri G placam 3.500 (Leonisce-LJ), da naj na koncu pa se samoplacnisko grem??? halo....??!!!
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 15:59:51
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Pa res čudno, da vas tako pozno naročajo na preglede. Če pa pvsod piše, da ko test pokaže pozitivno, je treba takoj h ginekologu. Kaj pa če recimo gre za izvenmatrnično ali kaj podobnega? Ne vem. Jaz sem obakrat prišla takoj na vrsto na pregled, še isti teden, ko sem poklicala. Aja, moja zadnja M pa je 10.10. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 16:12:45
|
|
|
|
Joni
|
Jaz sem imela zadnjo M 14.10. - pa sem poklicala v ponedeljek - naročena sem 6.12.! Upam, da se bo kaj videlo, da ne bo samo GV, ker sem imela pozno O (okoli 20. dan)! Bomo videli, drgač imam pa fajn G, pa sestro tud, k te tko kmal naroč:bravo:! Samo ne vem, zakaj imam občutek, da bom šla čez kak teden spet na pregled, ker bo pikica še premajhna! Joni:nosecka: P.S. To samoplačniško pa se mi zdi svinjarija - oprostite izrazu, če plačaš, ni blema, magari takoj, če pa ne, pa čakaj!!!:grrr:
|
|
|
|
prosim povejte, nujno nujno! 1.12.2004 20:42:48
|
|
|
|
Pia73
|
Še ena; zadnjo M sem imela 11.10. in prvi pregled imam 08.12. Tudi jaz komaj čakam na pregled, po 2 s.s.,... Sicer pa je čist prav, da je prvi pregled okoli 8. tedna nosečnosti. Takrat se mora videt,.. Je težko čakati ampak tako je. LP pia73 :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......