Grascakinja -> prosim povejte, nujno nujno! (1.12.2004 14:32:09)
|
Meni je G rekel, da je važna mera oz. velikost, oblike pa se itak ne vidi. Jaz sem pri 7 tednih na UZ videla samo "zmazek", sredi katerega je utripal srček, kaj več pa ne. Nobenih morskih konjičkov ali česa podobnega. Mislim, da se ti obrisi bolje vidijo pri tistih, ki imajo 3D ultrazvoke ipd., na navadnih črnobelih dvodimenzionalcih je pa težko najti pravo perspektivo, da bi res zagledal, čemu je pikica podobna. Ery: Kakor sem poučena, naj bi šla, ko ugotoviš, da si srečka nosečka, čim prej h ginekologu. Mene je prvič pregledal pri 5t, naslednjič pri 7t in zdaj bo pri 10t naslednji pregled. Obakrat mi je naredil tudi UZ, pri prvem se je sicer videlo le mešiček, pri drugem smo pa imeli že skoraj 8 mm. Morda moraš malo zatežit, ali pa izberi drugega, ker se mi zdi pa malo pretirano toliko časa čakat. Prepričana sem, da imaš za G mnogo vprašanj in če ne drugega, tudi G bi moralo biti kaj do tega, da ugotovi, ali si res nosečka in če je s tabo vse, kot bi moralo bit! Kar postavi se zase - saj je zato tam! Lep dan vsem!
|
|
|
|