|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoč
8.12.2010 0:03:59   
nika23
nekatere izmed vas me že "poznate", nekatere ste mi podarile oblačilca za moje hčerke, nekaterim sem sama kaj podarila. svojo žalostno zgodbo sem že nakratko napisala( http://www.ringaraja.net/forum/m_5288842/mpage_2/key_/tm.htm#5311128) in res še enkrat povem da sem vsem ki ste pomagali zelo hvaležna.
Težko finančno stanje se nikakor noče izboljšati sedaj je mrzlo, nimamo ogrevanja, brez avta smo ostali skratka je veno slabše.
a vendar se tudi meni obeta boljša prihodnost, po dolgem trudu in težkem pričakovanju sem dobila službo, no se sicer še dogovarjam... problem je sedaj naslednji: ker si že dolgo nisem ničesar kupila in sem dobila tako službo kjer moram biti dokaj lepo oblečena(delo v pisarni) sem dejansko brez oblačil. trenutno si žal ne morem privoščiti niti rabljenih.
torej bi prosila če ima katera izmed vas za podariti kakšen kos oblačil ki ga več ne potrebuje da mi sporoči. dejansko mi je zelo nerodno prositi tako da lahko tudi odkupim z kasnejšim plačilom ker je do prve plače še daleč:( skratka kakorkoli le da bi se kaj našlo. nosim pa številko 38/40.
že vnaprej se vam zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za pomoč
8.12.2010 6:18:21   
sanasan
oblačil te velikosti, žal, nimam - nosim večjeuser posted image , bom še povprašala sestro in kolegice
koliko sta pa stari hčerki oz.velikost oblačil ?
držim pesti za službouser posted image user posted image user posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2010 6:48:50   
branka81
Ojla,tud jz sm bolj močenejše postave,ampak imam pa tetko suhico,pa vem, da bo odstopla kakšne obleke zate,sam bo kakšna dva tedna za počakat,ker živi na drugmu koncu slo,pa se šele za božič vidimo.Iz kje pa si drugače?

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2010 8:54:26   
mateyka
koliko si pa visoka? jaz sem majhna in hlače posledično kratke user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2010 9:10:08   
Barbara_L
Jaz jih imam, velikost 38, za v pisarno. Danes/jutri bom delala čistko po omarah in z veseljem ti podarim. Sporoči na ZS.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2010 9:16:41   
pety78
Nika23, povej, kako si velika.

Koliko sta pa punčki stari?

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2010 9:56:36   
marcela
Tudi v moji omari se bo kaj našlo zate. Pa za tvoji punci tudi, če zaupaš starost.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2010 10:05:11   
anitaz
Nika23, imam kar nekaj cunj (zelo malo rabljenih) v tej št. Pošlji mi naslov, čeprav bi bilo bolje, da se nekako dogovorimo za prevzem, ker bi bilo preveč za preko pošte. Iz obale si?

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2010 10:11:07   
TomTaylor
Ojoj!...Zakaj nisi že prej povedala?!?! Jz sem se pa ubadala kam z oblekami, ker jih nikomur nisem mogla podariti, tako, da so nazadnje šle v karitasove zabojnike!! C-c-c...Bom pa z veseljem še malo pospravila omare - na ZS mi sporoči naslov, kam naj pošljem (sama sem velika 173 cm, tako, da glede hlačnic najbrž ne bo problem - če so predolge jih daš odrezat), pa še za otroke mi sporoči koliko so stari/veliki. Aja, pa zanima me še ali rabiš strogo poslovno opremo, ali si lahko bolj sproščena pri oblačenju (mislim - či imaš lahko kdaj tudi kavbojke?)

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2010 10:16:38   
TomTaylor
...pa še za moža zaupaj konfekcijsko številko, bi tudi zanj mogoče lahko kaj nabrale? Moj ima večinoma 48-52 oz. v povprečju št. L.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2010 10:57:31   
nika23
ko sem danes prižgala računalnik, in videla koliko se vas je odzvalo sem bila zelo vesela. kar ne morem verjeti da vas je toliko pripravljenih pomagati. upam da se vam bo vse to dobro vsaki posebej povrnilo v življenju.
velika nisem niti sama prav dosti-165 cm. moji hčerki nosita pa številki 92 ter 128. sem pa iz obale. potrudila se bom da vsaki izmed vaš odpišem na zs.
lep dan

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2010 11:59:06   
Pia*
Na rit bašem konfekcijsko med 34-36 tako da to ne pride v poštev. Kaj pa zgoraj? Me je kar dosti user posted image  zgledam ko hruška narobe obrnena.

Imam lep zimski črn plačš do tal sama sem velika 167cm, podarim, prav tako imam kar nekaj na petko manjšo elegantnih salonarčkev tudi gležnarji bi se našli v številki 37. Srajčke, jakne to imam vse malo večja s ali m. Če ti kaj pride prav sporoči bom jaz to napakirala pa poslala.

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2010 12:08:59   
nika23
ker se vas je oglasilo kar dosti,in ima vsaka namen vsaj nekaj podariti sporočam da ne potrebujem več ničesar, saj nebi zmogla poravnati tolkšnih stroškov poštnine:( žal se jih kar nekaj nabere osebni prevzem pa skoraj nikoli mi ne uspe ker sem iz obale.tako da če še katera ima kaj z veseljem prepuščam kakšni mamici ki potrebuje.

hvala hvala in še enkrat hvala prav vsem

< Sporočilo je popravil nika23 -- 8.12.2010 12:10:40 >

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2010 12:48:31   
mumu
nika23 imaš zs

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2010 14:39:57   
mateyka
aja nika23, poštnino našega paketa bomo seveda mi plačali - naj bo to novoletno/božično darilo za vas user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 8.12.2010 14:41:01 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2010 14:44:48   
nika23

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

aja nika23, poštnino našega paketa bomo seveda mi plačali - naj bo to novoletno/božično darilo za vas user posted image

HVALA. bo pa kar božično/novoletno in rojstno dnevno darilo:) saj praznujem decembra rojstni dan.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2010 15:04:39   
Pia*
Tudi moj paket bo šel na moje stroške.

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2010 16:40:22   
nika23

IZVIRNO SPOROČILO: Pia*

Tudi moj paket bo šel na moje stroške.

hvala user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.12.2010 16:44:21   
kamilija
Napiši prosim kakšno velikost oblačil imata hčerki in naslov.
Lp

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.12.2010 17:08:43   
mojvzdevek1
Koliko imas stevilko noge..
pisi na ZS

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?