prosim za pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

nika23 -> prosim za pomoč (8.12.2010 0:03:59)

nekatere izmed vas me že "poznate", nekatere ste mi podarile oblačilca za moje hčerke, nekaterim sem sama kaj podarila. svojo žalostno zgodbo sem že nakratko napisala( http://www.ringaraja.net/forum/m_5288842/mpage_2/key_/tm.htm#5311128) in res še enkrat povem da sem vsem ki ste pomagali zelo hvaležna.
Težko finančno stanje se nikakor noče izboljšati sedaj je mrzlo, nimamo ogrevanja, brez avta smo ostali skratka je veno slabše.
a vendar se tudi meni obeta boljša prihodnost, po dolgem trudu in težkem pričakovanju sem dobila službo, no se sicer še dogovarjam... problem je sedaj naslednji: ker si že dolgo nisem ničesar kupila in sem dobila tako službo kjer moram biti dokaj lepo oblečena(delo v pisarni) sem dejansko brez oblačil. trenutno si žal ne morem privoščiti niti rabljenih.
torej bi prosila če ima katera izmed vas za podariti kakšen kos oblačil ki ga več ne potrebuje da mi sporoči. dejansko mi je zelo nerodno prositi tako da lahko tudi odkupim z kasnejšim plačilom ker je do prve plače še daleč:( skratka kakorkoli le da bi se kaj našlo. nosim pa številko 38/40.
že vnaprej se vam zahvaljujem.

sanasan -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 6:18:21)

oblačil te velikosti, žal, nimam - nosim večje[sm=hudicek1.gif], bom še povprašala sestro in kolegice
koliko sta pa stari hčerki oz.velikost oblačil ?
držim pesti za službo[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

branka81 -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 6:48:50)

Ojla,tud jz sm bolj močenejše postave,ampak imam pa tetko suhico,pa vem, da bo odstopla kakšne obleke zate,sam bo kakšna dva tedna za počakat,ker živi na drugmu koncu slo,pa se šele za božič vidimo.Iz kje pa si drugače?

mateyka -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 8:54:26)

koliko si pa visoka? jaz sem majhna in hlače posledično kratke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Barbara_L -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 9:10:08)

Jaz jih imam, velikost 38, za v pisarno. Danes/jutri bom delala čistko po omarah in z veseljem ti podarim. Sporoči na ZS.

pety78 -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 9:16:41)

Nika23, povej, kako si velika.

Koliko sta pa punčki stari?

marcela -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 9:56:36)

Tudi v moji omari se bo kaj našlo zate. Pa za tvoji punci tudi, če zaupaš starost.

anitaz -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 10:05:11)

Nika23, imam kar nekaj cunj (zelo malo rabljenih) v tej št. Pošlji mi naslov, čeprav bi bilo bolje, da se nekako dogovorimo za prevzem, ker bi bilo preveč za preko pošte. Iz obale si?

TomTaylor -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 10:11:07)

Ojoj!...Zakaj nisi že prej povedala?!?! Jz sem se pa ubadala kam z oblekami, ker jih nikomur nisem mogla podariti, tako, da so nazadnje šle v karitasove zabojnike!! C-c-c...Bom pa z veseljem še malo pospravila omare - na ZS mi sporoči naslov, kam naj pošljem (sama sem velika 173 cm, tako, da glede hlačnic najbrž ne bo problem - če so predolge jih daš odrezat), pa še za otroke mi sporoči koliko so stari/veliki. Aja, pa zanima me še ali rabiš strogo poslovno opremo, ali si lahko bolj sproščena pri oblačenju (mislim - či imaš lahko kdaj tudi kavbojke?)

TomTaylor -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 10:16:38)

...pa še za moža zaupaj konfekcijsko številko, bi tudi zanj mogoče lahko kaj nabrale? Moj ima večinoma 48-52 oz. v povprečju št. L.

nika23 -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 10:57:31)

ko sem danes prižgala računalnik, in videla koliko se vas je odzvalo sem bila zelo vesela. kar ne morem verjeti da vas je toliko pripravljenih pomagati. upam da se vam bo vse to dobro vsaki posebej povrnilo v življenju.
velika nisem niti sama prav dosti-165 cm. moji hčerki nosita pa številki 92 ter 128. sem pa iz obale. potrudila se bom da vsaki izmed vaš odpišem na zs.
lep dan

Pia* -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 11:59:06)

Na rit bašem konfekcijsko med 34-36 tako da to ne pride v poštev. Kaj pa zgoraj? Me je kar dosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zgledam ko hruška narobe obrnena.

Imam lep zimski črn plačš do tal sama sem velika 167cm, podarim, prav tako imam kar nekaj na petko manjšo elegantnih salonarčkev tudi gležnarji bi se našli v številki 37. Srajčke, jakne to imam vse malo večja s ali m. Če ti kaj pride prav sporoči bom jaz to napakirala pa poslala.

nika23 -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 12:08:59)

ker se vas je oglasilo kar dosti,in ima vsaka namen vsaj nekaj podariti sporočam da ne potrebujem več ničesar, saj nebi zmogla poravnati tolkšnih stroškov poštnine:( žal se jih kar nekaj nabere osebni prevzem pa skoraj nikoli mi ne uspe ker sem iz obale.tako da če še katera ima kaj z veseljem prepuščam kakšni mamici ki potrebuje.

hvala hvala in še enkrat hvala prav vsem

mumu -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 12:48:31)

nika23 imaš zs

mateyka -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 14:39:57)

aja nika23, poštnino našega paketa bomo seveda mi plačali - naj bo to novoletno/božično darilo za vas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nika23 -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 14:44:48)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

aja nika23, poštnino našega paketa bomo seveda mi plačali - naj bo to novoletno/božično darilo za vas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

HVALA. bo pa kar božično/novoletno in rojstno dnevno darilo:) saj praznujem decembra rojstni dan.

Pia* -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 15:04:39)

Tudi moj paket bo šel na moje stroške.

nika23 -> RE: prosim za pomoč (8.12.2010 16:40:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Pia*

Tudi moj paket bo šel na moje stroške.

hvala [sm=smiley31.gif]

kamilija -> RE: prosim za pomoč (10.12.2010 16:44:21)

Napiši prosim kakšno velikost oblačil imata hčerki in naslov.
Lp

mojvzdevek1 -> RE: prosim za pomoč (10.12.2010 17:08:43)

Koliko imas stevilko noge..
pisi na ZS

Stran: [1]