|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   propadli dopust ??!!
14.9.2006 21:50:44   
soncka
Pozdravljeni,
ker vidim, da ste tle sami stručkoti vas lepo prosim za mnenje.

Sem na porodniški. Poteče mi 31.12.2006. Za letošnje, 2006 leto, sem dobila polni dopust. V skladu s kolektivno ga moram pol oz. dva tedna porabit v tem letu. Ampak jaz ga fizične ne morem! user posted image  Niti enega dneva. Na porodniški sem res celo leto 2006.

A to pomeni, da mi 10 dni dopusta propadlo? To se mi zdi tako nefer. Kako naj delodajalca prepričam, da mi omogoči koriščenje teh dveh tednov magari takoj po Novem letu? A mogoče lahko prekinem porodniško decembra, porabim dva tedna dopusta in nadaljujem s porodniško? A je samo od delodajalca odvisno, da mi omogoči koriščenje dopusta tudi naslednje leto ali mogoče obstaja tudi kakšna pravna osnova za to?

Za nasvete se 100x zahvaljujem vnaprej.

LP S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: propadli dopust ??!!
14.9.2006 21:56:24   
NinaŠ
Lahko predčasno prekineš porodniško in namesto nje koristiš dopust, naj gre pa za ta čas tvoj mož/partner na porodniško.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 22:02:37   
DOLAR
Mislim da ni tako.Jaz sem nastopila pd marca in sem izkoristila samo 5 dni novega dopusta.Pa še tega nebi ampak se mi ni dalo več.Najbolje je če pokličeš na firmo in vprašaš.Škoda bi bilo predčasno prekiniti pd.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 8:08:49   
Rok_LM
Na žalost ti po Zakonu o delovnih razmerjih dva tedna dopusta propade, če jih ne izkoristiš letos, ker nisi delala več kot 6 mesecev. Ostanek lahko koristiš do 30.06. v prihodnjem koledarskem letu.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 8:39:23   
Andra
Sem bila na istem kot ti in so mi 10 dni dopusta vzeli stran, čeprav praktično nisem imela možnosti koriščenja.
Takšna je pač naša zakonodaja...

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?