Gina
|
Borovnička, meni se je en v rit zaletel. Ker se je to zgodilo na Hrvaškem in ker se je vame zakantal Švaba, pa ker je moj avto pri tem odneslo čez skoraj celo križišče, so hrvaški policisti rekli, da sem se zihr jaz ustavila sredi križišča in tam stala. Ne vem sicer zakaj bi kdo tam stal, ampak saj veš...policaji in pamet. Poslali so me k sodniku za prekrške in Nemca tudi, in ta je seveda ugotovil, da je bila krivda izključno Nemčeva. Nemčeva zavarovalnica je takoj krila vse stroške, brez vsakega vprašanja (naredil mi je pa totalko), pa tudi zavarovalnino za poškodbe bi mi takoj priznali, ampak zavarovalnica Triglav pa tega ni hotela speljat, ker je bila nesreča na Hrvaškem. Avto je bil zavarovan za tujino + zavarovanega voznika je imel, pa še kaj zraven, ampak triglav se s tem ne ukvarja, razen če imaš kasko, česar pa jaz takrat nisem imela. primer dajo direktno naprej zavarovalnici Croatia, čeprav sem jaz njihova stranka (bila in nikoli več ne bom). Se pravi oni kljub temu, da si pri njih zavarovan, ne naredijo nič za zavarovanca. Od prve do zadnje reči sem reševala prek Croatije in odvetnika, razen odškodnine za poškodbo, ki mi je niso hoteli izplačat (pri Triglavu) dve leti, kljub temu, da sem imela premaknjeno vretence in natrgane vezi, poleg še drugih manjših stvari, kot je pretres možganov....skratka posledice za celo življenje. Ampak oni so trdili, da blefiram. Navsezadnje so dobili, kar so hoteli, da sem sploh kaj dobila, sem po dveh letih prošenj in moledovanj, posredovanj odvetnika itd....le dobila en drobiž. Samo sprašujem se, zakaj sem morala čakati 2 leti, da sem dobila nazaj denar za moj stolčeni avto, če že za poškodbo ljudi nategujejo! Triglav mene ne vidi več. Pa če greste na Hrvaško ali v tujino, vedite, da samo če imate kasko, vam bo triglav sploh kaj pomagal v primeru nesreče, sicer pa se jim j...
|