prometna nesreča (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lol -> prometna nesreča (19.6.2005 15:28:09)

Včeraj smo imeli prometno nesrečo,avto smo kr dost stovkl,nam pa ni čisto nič.Ena ženska je v križišču prehitevala kosilnico,mi pa smo zavijali desno in direkt u ns.Zdej me pa zanima,če lahko na zavarovalnici pojamraš za preplah(oba otroka sta jokala k dež).Sej sva se tut midva ustrašla.

Gina -> prometna nesreča (19.6.2005 15:39:23)

Odvetnika, pa naj jim dopis pošlje. Včasih je že tisto dovolj. Če si zavarovana pri Triglavu, bo pa bolj kriza, ker oni pa še tistega ne radi vrnejo, kar so dolžni. Vsaj pri meni je trajalo in trajalo in trajalo....

borovnička -> prometna nesreča (19.6.2005 16:20:56)

Jest sem mela manjšo prometno nesrečo, pa sem šla do odvetnika, pa sem dost dobila, pa sem pri Triglavu zavarovana. Ker je odvetnik rekel, da od Triglava se da dost iztržit. :zmeden2: Zato mi je čudno, da je Gina pri tebi tako dolgo trajalo.

PiaM -> prometna nesreča (19.6.2005 16:22:48)

Lahko pojamraš za preplah, vendar ne pričakuj preveč, ker to obravnavajo kot - otrok do 7.leta nima strahu pred smrtjo - kar je porazno, zato bolj šteje obisk pri zdravniku, oz psihiatru. Tako je bilo pri nas.
Sreča, da ste vsi fizično o.k.:angel: Upam, da si čimprej opomorete tudi psihično.:metulj:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Gina -> prometna nesreča (19.6.2005 16:37:42)

Borovnička, meni se je en v rit zaletel. Ker se je to zgodilo na Hrvaškem in ker se je vame zakantal Švaba, pa ker je moj avto pri tem odneslo čez skoraj celo križišče, so hrvaški policisti rekli, da sem se zihr jaz ustavila sredi križišča in tam stala. Ne vem sicer zakaj bi kdo tam stal, ampak saj veš...policaji in pamet. Poslali so me k sodniku za prekrške in Nemca tudi, in ta je seveda ugotovil, da je bila krivda izključno Nemčeva. Nemčeva zavarovalnica je takoj krila vse stroške, brez vsakega vprašanja (naredil mi je pa totalko), pa tudi zavarovalnino za poškodbe bi mi takoj priznali, ampak zavarovalnica Triglav pa tega ni hotela speljat, ker je bila nesreča na Hrvaškem. Avto je bil zavarovan za tujino + zavarovanega voznika je imel, pa še kaj zraven, ampak triglav se s tem ne ukvarja, razen če imaš kasko, česar pa jaz takrat nisem imela. primer dajo direktno naprej zavarovalnici Croatia, čeprav sem jaz njihova stranka (bila in nikoli več ne bom). Se pravi oni kljub temu, da si pri njih zavarovan, ne naredijo nič za zavarovanca. Od prve do zadnje reči sem reševala prek Croatije in odvetnika, razen odškodnine za poškodbo, ki mi je niso hoteli izplačat (pri Triglavu) dve leti, kljub temu, da sem imela premaknjeno vretence in natrgane vezi, poleg še drugih manjših stvari, kot je pretres možganov....skratka posledice za celo življenje. Ampak oni so trdili, da blefiram. Navsezadnje so dobili, kar so hoteli, da sem sploh kaj dobila, sem po dveh letih prošenj in moledovanj, posredovanj odvetnika itd....le dobila en drobiž.
Samo sprašujem se, zakaj sem morala čakati 2 leti, da sem dobila nazaj denar za moj stolčeni avto, če že za poškodbo ljudi nategujejo! Triglav mene ne vidi več.

Pa če greste na Hrvaško ali v tujino, vedite, da samo če imate kasko, vam bo triglav sploh kaj pomagal v primeru nesreče, sicer pa se jim j...

CatJa -> prometna nesreča (19.6.2005 16:50:26)

lol zahvali se bogu ali komurkoli pac, da je nihce ni odnesel s poskodbami.
Mene je na moj 8. rojstni dan zbil avto, sicer sem imela poskodovano koleno in hud pretres mozganov, sicer sem bla pa hitro spet O.K. Voznik mi je sicer ponudil pomoc, ki sem jo odklonila, vendar ko me je mami peljala k zdravniku, oni avtomatsko prijavijo nesreco na policijo. Voznika so potem nekaj ur iskali in ceprav bi ga lahko takrat tozili, se je nasa druzina odlocila, da ga ne bomo. Med drugim je njegova zena ravno tiste dni pricakovala otroka in mu nismo hoteli oteziti zivljenja.

Tako, da malo razmisli, ali vam ni bila tokrat sreca ze itak naklonjena in ali bos lahko imela celo zivljenje nekaj na vesti za tistih nekaj tolarckov!

Mogoce sem samo jaz prevec postena :zmeden2:

smrka -> prometna nesreča (19.6.2005 18:18:25)

Lahko jo tozis za dusevne bolecine!

borovnička -> prometna nesreča (19.6.2005 18:20:09)

O pošuka Gina, zdej je pa že mene začel skrbet. Vsako leto gremo na Hrvaško na dopust in če se ti tam kaj zgodi... Da tolk časa čakaš na odškodnino... za crknit. Zdej sem pa razočarana nad Triglavom:hudicek:

viv_ -> prometna nesreča (19.6.2005 19:35:35)

Odvisno kok dobro agentko / agenta imate. Jaz imam eno super super žensko, spedena vse!

CIPRESA -> prometna nesreča (19.6.2005 20:17:41)

Jaz bom pa tko rekla pa ne me spluvat, ampak moj mož dela na Zavarovalnici Triglav in je zavarovalni zastopnik pa pravi da če se le da vedno pomaga stranki le zavarovanje moraš imeti. Ker saj veste brez moke ni kruha, brez zavarovanja pa ni denarja.

Moje mišljenje je tako da če nekoga poznaš potem se ti sigurno splača zavarovat, če pa si sam to rihtaš potem je pa bolj kriza.
Priporočam ti da pokličeš svojega zavarovalnega agenta oz. če jo nimaš kliči na Zavarovalnico, pa ti nekoga pošljejo, pa bosta skupaj ziher našla kako rešitev, sama proti Zavarovalnici Triglav pa bo težka.

CIPRESA -> prometna nesreča (19.6.2005 20:18:50)

Pa še to smrka tele duševne bolečine sop sedaj malo omejili, ker so se ljudje dobesedno zmišljevali

viv_ -> prometna nesreča (19.6.2005 23:29:22)

Se strinjam s Cipreso.

Kar se pa tiče odškodninskih zahtevkov (duševne bolečine, vrat) so jih pa res omejili, ker je večina simulirala... Jaz sem se eni znani slovenki zaletela u rit, ampak tako, da je meni samo padla dol tablica, ona je imela pa 3 cm praske na odbijaču, pa je bila prva stvar ko je stopila iz avta:"Joj, kako me boli vrat!". :zmeden2:

CatJa -> prometna nesreča (20.6.2005 8:02:09)

Ja, sej ravno zato gre. Meni se zdi, da nekateri komaj cakajo, da dozivijo kaksno nesreco, da lahko na ta racun nekaj zasluzijo.
Evo, nova trzna nisa!

Stran: [1]