Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prof. sloven. jezika in književnosti 10.10.2008 21:38:01
|
|
|
|
darja72
|
30.
|
|
RE: prof. sloven. jezika in književnosti 10.10.2008 21:52:42
|
|
|
|
lukec
|
Hvala. Torej 1472 bruto, če se ne motim?
|
|
RE: prof. sloven. jezika in književnosti 16.10.2008 8:10:44
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kako to da imajo vzgojiteljice 31. razred s končano 5. stopnjo izobrazbe?Seveda malo pred penzijo.Kje je tu pravica!?
|
|
|
|
RE: prof. sloven. jezika in književnosti 16.10.2008 11:04:36
|
|
|
|
Poka
|
Meni tudi to ni jasno, kako sta lahko npr. profesor, ki je končal UNI in vzgojiteljica, ki je hodila na faks eno leto manj, v začetku v istem razredu? Je pa res, da lahko profesor napreduje za več - sicer. No iz teh in še nekaterih drugih razlogov grem jaz ven iz šolstva. Nekaj časa bom še, ker začetna plača je, roko na srce, zelo dobra. Oziroma - moram povedat, da sem v šolstvu ostala brez službe in da delam s sedmo stopnjo trenutno na delovnem mestu za srednjo šolo, pa še to 75% delovni čas (poleg tega, da delam magisterij - da ne bo pomote, v šolstvu nikoli več, čist ena druga smer). Zraven pa še, trenutno zastonj, pomagam v podjetju, ki se je ravokar odprlo. In če bi imela možnost, kolikor poznam razmere, bi še vseeno šla nazaj v šolo - samo če bi bile službe zagotovljene.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?