prof. sloven. jezika in književnosti (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

lukec -> prof. sloven. jezika in književnosti (10.10.2008 20:51:09)

Prejšen teden sem naredila zadnji izpit na faksu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]in ker se počas spravljam nazaj v službo, me zanima kateri plačilni razred me čaka po ta novem.
Torej: učiteljica slovenščine (VII. stopnja) v osnovni ali srednji šoli. Hvala!

darja72 -> RE: prof. sloven. jezika in književnosti (10.10.2008 21:38:01)

30.

lukec -> RE: prof. sloven. jezika in književnosti (10.10.2008 21:52:42)

Hvala. Torej 1472 bruto, če se ne motim?

mala zirafa -> RE: prof. sloven. jezika in književnosti (16.10.2008 8:10:44)

Kako to da imajo vzgojiteljice 31. razred s končano 5. stopnjo izobrazbe?Seveda malo pred penzijo.Kje je tu pravica!?

Poka -> RE: prof. sloven. jezika in književnosti (16.10.2008 11:04:36)

Meni tudi to ni jasno, kako sta lahko npr. profesor, ki je končal UNI in vzgojiteljica, ki je hodila na faks eno leto manj, v začetku v istem razredu? Je pa res, da lahko profesor napreduje za več - sicer.

No iz teh in še nekaterih drugih razlogov grem jaz ven iz šolstva. Nekaj časa bom še, ker začetna plača je, roko na srce, zelo dobra. Oziroma - moram povedat, da sem v šolstvu ostala brez službe in da delam s sedmo stopnjo trenutno na delovnem mestu za srednjo šolo, pa še to 75% delovni čas (poleg tega, da delam magisterij - da ne bo pomote, v šolstvu nikoli več, čist ena druga smer). Zraven pa še, trenutno zastonj, pomagam v podjetju, ki se je ravokar odprlo.

In če bi imela možnost, kolikor poznam razmere, bi še vseeno šla nazaj v šolo - samo če bi bile službe zagotovljene.

Stran: [1]