|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem!!!
1.8.2006 12:08:03   
Anonimen
pozdravljene!
zanima me kako ste povedali staršem da pričakujeteuser posted image ?predvsem tiste ki ste bileuser posted image ali ste zelo mladeuser posted image ..
se opravičujem za anonimnost..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem!!!
1.8.2006 12:29:07   
BLAŽIKA
Sem bila stara 27 let pa mi je bilo zelo neprijetno sem se počutila kot da sem stara 17 let. Ampak so bili kljub mojemu nelagodju zelo veseli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 12:36:15   
Anonimen
Stara sem bila 19 let.
Mami sem pkazala sliko od UZ in sem rekla,da bo babi.je bila vesela

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 13:00:47   
borovnička
Midva nisva nič povedala, da sploh delava na user posted image . Ko mi je G potrdila nosečnost in da je vse ok, sem pač prišla domov in povedala, da sem noseča in pokazala slikico iz UZ. Seveda je bil šok, ampak sta odreagirala proti mojim pričakovanjem. Sem pričakovala ogenj v strehi, pa je blo glih kontra, tako da sem na koncu jaz jokala. Aja, stara sem pa 25 let.

Kar pogumno! Vse se bo uredilo. Pri sebi sem vidla, da je bil tisti kup strahov čist odveč.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2006 13:18:22   
Pingvinčica
Se podpišem pod borovničko, sam da sem bla stara 23.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2006 13:44:03   
Anonimen
jaz sem mami takoj povedala, ko sem zvedela...bolj sem mela problem pri atu (pa niti ne vem zakaj, sej stara sem bila in sem dost)....no, pa smo neki delal in smo bili vsi na kupu-še brat in sem mami namignila, da bova pa kr zdej povedala (ona se je lepo namestila, je rekla, da si zdaj ogleda te face....se je režala k pečen maček)....sem odprla vinček...in sem rekla, da naj pridejo na kup (sam se očitno nobenmu ni zdelo nič čudnega)...pol sem pa rekla, da vam moram neki povedat in sem zinla: noseča sem  user posted image  mi je mal srce utripal, priznam user posted image ...in res mi je škoda, da nisem mela fotiča al pa kamere zraven....ker se je mojemu atu in bratu spodnja ustnica povesila skor do kolen.....sta bila čist u šoku....ata je takoj zeksal vino in si kr sam še mal dolil .....he he he.....jah, pač niso pričakovali...sem tak tip človeka, da si nobeden ni mislil, da bo kaj takega sploh doživel ;)...pol je pa sam reku: no, sam da se boste mel radi in se razumel....brat me je pa še drug dan vprašu, če jaz to resno user posted image

kaj jaz vem....se mi zdi, da smo vedno otroc naših staršev ne glede na starost user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2006 13:54:19   
malecka_mateja
pri meni so bili tudi veliki šoki ampak potem je blo ok in sedaj se vsi veselijo čeprav je bila mama mal skeptična!stara sem 19 in sem šele na začetku user posted image  oz v 4 mesecu tak da nič se bat bodo že sprejeli!
uživajte!papa
pa čestitke za user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2006 14:20:13   
nives24
pozdravljena!
Ne sekiraj se toliko. Če bodo starši videli, da si srečna, bodo tudi oni sprejeli. Jaz imam 24 let in ko sva jima povedala (oba skupaj obema) so bili moji najprej tako šokirani, da so bili kar tiho, potem sta bila pa oba zelo srečna. Zdaj, ko sem user posted image 4 mesece pa že načrtujeta kaj bosta kupila zauser posted image , pa kam bojo šli na morje. Pri njegovih starših je bilo pa še lažje, ker ima tudi on precej mlade starše.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2006 14:20:55   
nives24
Aja pa čestitke in uživaj v user posted image

(odgovor članu nives24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 23:02:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nives24)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2006 10:32:34   
r1ta
Hja, midva sva pričakovala splošno veselje pri obeh starših, ampak se je malo zapletlo. Moji starši so novico sprejeli z veseljem, solzami in navdušenjem, njegova mami pa je odreagirala čisto drugače. Glede na to, da sva oba stara 30 in imava svoje stanovanje, vse pošlihtano, je ona zatrokirala ker me nihče od njene družine (njeni starši, brat, sestra) še ne pozna. Pravzaprav ji je moj dragi sam povedal, da sem noseča, ker je nekako pričakoval negativno reakcijo. Rekla je, da kako sva ji lahko naredila takšno sramoto, da kako sva lahko bila tako nepazljiva, češ kaj bodo pa rekli zdaj ostali iz njene družine in bla, bla, bla... Vsa je bila v solzah in panična...  No, potem ko je pa ona povedala svoji družini in ko so oni sprejeli novico z veseljem se je pa tudi ona sprijaznila in umirila. Zdaj (sem v 5 mesecu) vsak teden obvezno nekaj kupi za našo bebico in nasploh je čisto nora glede moje nosečnosti...

Nič naj te ne bo strah. Konec koncev boš ti odgovarjala in skrbela za otroka in ne starši. Tebi se bo življenje močno spremenilo, staršem pa samo obogatilo za še enega družinskega člana...

Srečno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2006 18:24:40   
lu155
moji so bli ful...veseli....mama moja je rekla de je ta zadn cajt d nrdimo engauser posted image !
njegovi pa prav tako...ful veseli navdušni...tko al pa tko majo že 3 vnuke!user posted image

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......