r1ta -> RE: problem!!! (2.8.2006 10:32:34)
|
Hja, midva sva pričakovala splošno veselje pri obeh starših, ampak se je malo zapletlo. Moji starši so novico sprejeli z veseljem, solzami in navdušenjem, njegova mami pa je odreagirala čisto drugače. Glede na to, da sva oba stara 30 in imava svoje stanovanje, vse pošlihtano, je ona zatrokirala ker me nihče od njene družine (njeni starši, brat, sestra) še ne pozna. Pravzaprav ji je moj dragi sam povedal, da sem noseča, ker je nekako pričakoval negativno reakcijo. Rekla je, da kako sva ji lahko naredila takšno sramoto, da kako sva lahko bila tako nepazljiva, češ kaj bodo pa rekli zdaj ostali iz njene družine in bla, bla, bla... Vsa je bila v solzah in panična... No, potem ko je pa ona povedala svoji družini in ko so oni sprejeli novico z veseljem se je pa tudi ona sprijaznila in umirila. Zdaj (sem v 5 mesecu) vsak teden obvezno nekaj kupi za našo bebico in nasploh je čisto nora glede moje nosečnosti... Nič naj te ne bo strah. Konec koncev boš ti odgovarjala in skrbela za otroka in ne starši. Tebi se bo življenje močno spremenilo, staršem pa samo obogatilo za še enega družinskega člana... Srečno!
|
|
|
|