|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritožba na...
25.9.2006 12:27:17   
lstand
Prosim za pomoč. Rada bi vložila pritožbo na določeno plačilo vrtca oziroma razvrstitev v plačilni razred. Pa me zanima ali je katera to že vlagala. Kako jo naj napišem ali ima katera kaki mušter? Res so ta pravi. Po dohodku sem v prvem plačilnem razredu, potem pa so me kar vrgli v 4. glede na soicalni položaj. Pa nimamo nobenega premoženja, razen hiše v kateri živimo, pa dva avtomobila- skoraj že oldtajmerja. Ne vem, sem besna kotuser posted image .
Hvala že v naprej,
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritožba na...
25.9.2006 12:31:12   
darjatimci
Pa saj četrti plačilni razred ni kakšna huda cena.Pri nas to pomeni plačilo 40% cene celega programa.Razen,če je v vaši občini drugače.

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2006 12:40:59   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

Pa saj četrti plačilni razred ni kakšna huda cena.Pri nas to pomeni plačilo 40% cene celega programa.Razen,če je v vaši občini drugače.

Kakor za koga. Zame osebno je, sem v 4. plačilnem razredu in plačam 34.000 tolarjev vrtca. Moja neto plača pa je 145.000 tolarjev, prav tako partnerjeva. In glede na to, da si moram še svoj lastni domek ustvariti in imamo stanovanjsko varčevanje, je zame veliko. Pa še ostali stroški, saj vemo, kako je.

Žal ne vem, kako bi skup spravla to pritožbo, samo res čudno, da si iz prvega padla v četrti plačilni razred. Verjetno zaradi partnerjevih prihodkov, pa zaradi dveh "oldtajmerjev". Mi je prav bolno, kaj je treba vpisovat v tiste rubrike-vrednost avtomobila-kaj pa če je podarjen ali pa si ga zadel, pol pa mislijo, če imaš tak dober avto, da imaš pa ful keša.

Jaz vem, da sva midva ful nižjo ceno avtomobila napisala, kot dejansko je. Pa naj pridejo preverit oz. saj smo itak tako majhna občina, da vejo kakšen avto in za koliko ga vozimo.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2006 12:42:03   
Irena88
Verjetno si je Istand izračunala 1. plačilni razdred, kar pomeni da bi mogla plačat 10% vrednosti programa, kar je pa velika razlika do 4.razreda???user posted image user posted image user posted image , kot so ji izračunali oni. Žal nimam nobenega muštra, ker se nisem nič pritoževala. Na žalost so mi kar prav izračunali, da bi se pa oni v svojo škodo zmotili pa itak ni varjante.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2006 12:43:00   
nejcko
Upošteva se tvoj in partnerjev dohodek in ne samo tvoj. Če pa misliš, da so res naredili kaj narobe, je  najbolje, da greš kar osebno na občino, na oddelek za predšolsko vzgojo in se tam zmeniš. Jaz sem pred leti naredila tako, ko so se nekaj zmotili v izračunu in se je stvar takoj uredila.

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2006 12:54:19   
lstand
Srki se popolnoma strinjam s tabo. Dohodke imam samo jaz, parter jih nima, ima status študenta, imamo dva otroka. Po njihovem izračunu, ki piše na odločbi sem v 1. plačilnem razredu glede na dohodek, potem pa v naslednjem odstavku piše da pa padem v 4. glede na soicalni položaj. Nimam pa nič razen hiše in dveh starih avtomobilov. Očitno so na občini nekaj zašuštrali, ker nisem prva ki sem ji poklicala, saj sploh nič več ne odgovarjajo, samo pravijo naj se pritožim. Pa se tudi bom. Lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2006 13:10:58   
srki
Ti kar lepo napiši tako, kot si zdajle nam tu. Seveda še malo bolj dodaj. Če pa so se dostim zmotili, pol pa ne vem, kako to delajo.

Ma s temi vrtci res ni povsod tako poštimano, seveda je res vse odvisno od občine. Naša je, kar se tega tiče, prav gnila-oprostite izrazu. Pol imamo pa še takega ravnatelja, ki se podreja vzgojiteljicam, .... pol pa smo tu kjer smo. Joj, komaj čakam roditeljski sestanek. Ne bom jim tiho. Lani sem ga sfalila, letos pa si bom tudi LD vzela, če bo treba.

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2006 13:29:27   
darjatimci
Kakor za koga. Zame osebno je, sem v 4. plačilnem razredu in plačam 34.000 tolarjev vrtca.
.
Pri nas je to manj kot 30.000Sit.Vemo pa,da so cene vrtcov zelo različne.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2006 14:22:33   
tina104
Istand, ali so oni kaj zašuštrali ali pa ti, ko si izpolnjevala vlogo. Tam pod premoženje ti lepo piše, da hiše, v kateri stanuješ, ne rabiš pisat. Ti si jo verjetno napisala in zdaj so oni mislili, da je to še ena vaša hiša in te dali v višji plačilni razreduser posted image
Avtomobili pa tudi nekaj dosti ne vplivajo na plačilni razred, če je cena avtomobilov nižja od milijona.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2006 14:27:44   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

Kakor za koga. Zame osebno je, sem v 4. plačilnem razredu in plačam 34.000 tolarjev vrtca.
.
Pri nas je to manj kot 30.000Sit.Vemo pa,da so cene vrtcov zelo različne.

Saj glede na to, kolikšna je polna cena za jasli pri nas, bi človek pričakoval malo bolj kvalitetno "delovanje vrtca", ne pa da ga lepo za 14 dni poleti zaprejo, pa še bi se kaj dalo napisat.

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2006 14:29:04   
Mina1
Kakor za koga. Zame osebno je, sem v 4. plačilnem razredu in plačam 34.000 tolarjev vrtca. Moja neto plača pa je 145.000 tolarjev, prav tako partnerjeva. In glede na to, da si moram še svoj lastni domek ustvariti in imamo stanovanjsko varčevanje, je zame veliko. Pa še ostali stroški, saj vemo, kako je.

SRKI, pa kako prav imaš!

Čakam na položnico za novi vrtec za 4,5 letnika in za malega v jaslih. Me je kar strah, ker pravijo, da so jasli dražje. Samo da imaj jaz tudi eno "sr***" od dhodka, pa švoh preživnino.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2006 14:41:52   
nejcko
Ja, hiša, v kateri stanujete, se ne šteje kot premoženje, zaradi tega je ne vpisuj, pa predloži vsa potrdila, da je partner brezposelen oz. študent.

Srečno.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2006 14:59:58   
piščanc
jaz sem pisala pritožbo, ko so nas iz 40% vrgli v 60%, zakaj še zdaj ne vem, na koncu smo pristali v 50%, ker se je dohodek malo spremenil.

pa sem bila tudi jaz študent - in za študente vzamejo ves dohodek.

Ti kar napiši tako kot je, brez olepšav, pa čimprej. Napake se dogajajo povsod.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2006 16:41:23   
viv_
Mi se bomo pa pritožili, ker plačujemo za 1. starostno obdobje, pa smo po vseh normativih v 2user posted image . V skupini so vsi otroci letnik 2004, le trije so 2003, in ker je večina 2004, 1. starostno obdobje, vsi kasiramo ta dražjo tarifo ... 

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2006 17:41:56   
muška
kdaj pa ste dobili odločbe? Jaz je še nisem dobila, pa me je kar strah zdaj ko vse to berem user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 17:49:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2006 6:49:24   
srki
Rok za oddajo vloge za znižano plačilo vrtca je, mislim da do konca novembra. Jaz je tudi še nisem oddala, pa bom morala to čimprej storit, da ne bom  pozabila. Sicer pa itak že vem, kaj me čaka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!