srki -> RE: pritožba na... (25.9.2006 12:40:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci Pa saj četrti plačilni razred ni kakšna huda cena.Pri nas to pomeni plačilo 40% cene celega programa.Razen,če je v vaši občini drugače. Kakor za koga. Zame osebno je, sem v 4. plačilnem razredu in plačam 34.000 tolarjev vrtca. Moja neto plača pa je 145.000 tolarjev, prav tako partnerjeva. In glede na to, da si moram še svoj lastni domek ustvariti in imamo stanovanjsko varčevanje, je zame veliko. Pa še ostali stroški, saj vemo, kako je. Žal ne vem, kako bi skup spravla to pritožbo, samo res čudno, da si iz prvega padla v četrti plačilni razred. Verjetno zaradi partnerjevih prihodkov, pa zaradi dveh "oldtajmerjev". Mi je prav bolno, kaj je treba vpisovat v tiste rubrike-vrednost avtomobila-kaj pa če je podarjen ali pa si ga zadel, pol pa mislijo, če imaš tak dober avto, da imaš pa ful keša. Jaz vem, da sva midva ful nižjo ceno avtomobila napisala, kot dejansko je. Pa naj pridejo preverit oz. saj smo itak tako majhna občina, da vejo kakšen avto in za koliko ga vozimo.
|
|
|
|