|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prisotnost očeta pri CR in šola za starše
27.4.2012 19:56:58   
Katy78
Na internetu sem prebrala, da naj bi (za Lj. porodnišnico) potrdilo, da je partner obiskoval šolo za starše, veljalo 5 let. Mi lahko katera to potrdi iz prve roke? Čaka me namreč CR in sem šele danes pomislila na to, da verjetno tudi v primeru CR partner potrebuje to potrdilo. Moj ga sicer ima, vendar izpred treh let in pol...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše
29.4.2012 9:18:26   
Anonimen
pri carskem rezu oče ne more bit prisoten

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2012 10:31:29   
Katy78
Ja, v operacijski ne, je pa s tabo v porodni dokler te ne odpeljejo v operacijsko in po CR mu prinesejo otroka, potem te "zrihtajo" do konca, prebudijo in odpeljejo k otroku in očetu. Potem greš pa na intenzivno. To velja za Lj., medtem ko v Kranju je pa lahko prisoten tudi v operacijski, vsaj do nedavnega je bilo tako. Drugače pa sem že dobila info., da res potrdilo velja 5 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2012 13:36:12   
naia
Katy78, pa imajo kako evidenco, da se ne bom potem še s tem ukvarjala, ker nimam potrdila. Čez tri mesece pričakujemo drugi CR v Lj. in me zanima, kako in kaj. Sicer so pri prvem CR-ju tudi hoteli potrdilo o obiskovanju materinske šole za očeta, načeloma je to prispevek porodnišnici, tako so mi rekli...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2012 10:56:05   
honey
Jaz sem 27. decembra 2010 rodila v Lj. s CR in ni potreboval nobenega potrdila. Me ni niti vprašal noben po njem. Imela sem pa napovedan CR. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2012 16:03:44   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: naia

Katy78, pa imajo kako evidenco, da se ne bom potem še s tem ukvarjala, ker nimam potrdila. Čez tri mesece pričakujemo drugi CR v Lj. in me zanima, kako in kaj. Sicer so pri prvem CR-ju tudi hoteli potrdilo o obiskovanju materinske šole za očeta, načeloma je to prispevek porodnišnici, tako so mi rekli...

Midva sva pred 3 leti in pol hodila v MŠ v Kranju tako da sem šla s potrdilom v Leonišče na blagajno in plačala ter dobila potrdilo. Če pa sta hodila v MŠ v Lj. in potrdila nimaš več, pa menda pokličeš na MŠ in te potem potrdilo počaka v Leonišču na blagajni kjer potem plačaš - vsaj tako sem slišala.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?