prisotnost očeta pri CR in šola za starše (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Katy78 -> prisotnost očeta pri CR in šola za starše (27.4.2012 19:56:58)

Na internetu sem prebrala, da naj bi (za Lj. porodnišnico) potrdilo, da je partner obiskoval šolo za starše, veljalo 5 let. Mi lahko katera to potrdi iz prve roke? Čaka me namreč CR in sem šele danes pomislila na to, da verjetno tudi v primeru CR partner potrebuje to potrdilo. Moj ga sicer ima, vendar izpred treh let in pol...

Anonimen -> RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše (29.4.2012 9:18:26)

pri carskem rezu oče ne more bit prisoten

Katy78 -> RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše (29.4.2012 10:31:29)

Ja, v operacijski ne, je pa s tabo v porodni dokler te ne odpeljejo v operacijsko in po CR mu prinesejo otroka, potem te "zrihtajo" do konca, prebudijo in odpeljejo k otroku in očetu. Potem greš pa na intenzivno. To velja za Lj., medtem ko v Kranju je pa lahko prisoten tudi v operacijski, vsaj do nedavnega je bilo tako. Drugače pa sem že dobila info., da res potrdilo velja 5 let.

naia -> RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše (29.4.2012 13:36:12)

Katy78, pa imajo kako evidenco, da se ne bom potem še s tem ukvarjala, ker nimam potrdila. Čez tri mesece pričakujemo drugi CR v Lj. in me zanima, kako in kaj. Sicer so pri prvem CR-ju tudi hoteli potrdilo o obiskovanju materinske šole za očeta, načeloma je to prispevek porodnišnici, tako so mi rekli...

honey -> RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše (30.4.2012 10:56:05)

Jaz sem 27. decembra 2010 rodila v Lj. s CR in ni potreboval nobenega potrdila. Me ni niti vprašal noben po njem. Imela sem pa napovedan CR. 

Katy78 -> RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše (4.5.2012 16:03:44)

IZVIRNO SPOROČILO: naia

Katy78, pa imajo kako evidenco, da se ne bom potem še s tem ukvarjala, ker nimam potrdila. Čez tri mesece pričakujemo drugi CR v Lj. in me zanima, kako in kaj. Sicer so pri prvem CR-ju tudi hoteli potrdilo o obiskovanju materinske šole za očeta, načeloma je to prispevek porodnišnici, tako so mi rekli...

Midva sva pred 3 leti in pol hodila v MŠ v Kranju tako da sem šla s potrdilom v Leonišče na blagajno in plačala ter dobila potrdilo. Če pa sta hodila v MŠ v Lj. in potrdila nimaš več, pa menda pokličeš na MŠ in te potem potrdilo počaka v Leonišču na blagajni kjer potem plačaš - vsaj tako sem slišala.

Stran: [1]