|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprava mlečnih jedi
26.1.2005 22:41:47   
Adelina
Mene pa zanima ali se moje ali adaptirano mleko lahko kuha oz. vre. V mamini paparici namreč piše, da za pripravo npr. mlečnega riža (ne kašice) uporabljamo mleko, ki ga dojenček tudi sicer pije. Men se zdi to mal čudn, zato me zanima če katera to prakticira?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   priprava mlečnih jedi
26.1.2005 22:46:59   
mnjam
Dojeno mleko se ne prekuhava. Da se samo s flaško v toplo vodo.
Jaz sem to prakticirala takrat, ko sem mu začela dodajati gosto hrano (da je dobil moje mleko in rižolino), pa takrat, ko sem začela postopoma spuščati obrok dojenja (ker sem imela čist polne zize, pa sem mogla mleko izčrpat, pa mi ga je bilo škoda stran vreč, pa sem ga zmešala s čokolinom.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   priprava mlečnih jedi
27.1.2005 7:16:27   
BARBARA R.
Ja,to res povsod piše in tudi meni ni čisto jasno.Ostala "navodila" se močno tepejo s tem napotkom.Dojeno mleko smo pri nas samo pogrevali v mikrovalovni (po nasvetu babice),pri pripravi adaptiranega pa vedno uporabljam vstekleničeno vodo,ki jo tudi samo segrejem.Zaradi teh rashajan se jaz še nisem lotila kuhanja mlečnega riža in gresa.Sem pa že skuhala polento na vodi in jo zalila z adaptiranim mlekom.Močno premešala in stvar je vizualno dobro ispadla.Sigurno pa ne tako okusno,kot če bi bilo kuhano v mleku.V zadnjem času premišljujem,da bi poskusila s sojinim mlekom.Hranilna vrednost je primerna za naše male sončke.

:muca:

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?