ronja
|
pridruži se forumu debelušne nosečke, pa ne sekiraj se preveč, v 2. trimesečju pač najhitreje narašča, 2 kili/mesec je normalno... Za večerjo jej rajši sadje in zelenjavo, sicer pa uživaj v brez komplikacij - "i tata bi sine" . Jaz sem se zdaj v 2. tudi bolj zredila kot 1. ker pač zdaj ne smem športat, pa ker sem mela vmes še dieto, ker je prva kazala neke znake alergije (hvalabogu ni alergična, ampak predno oni to ugotovijo in pošljejo, si tiktak 2-3 mesece na brezmlečni in brezjajčni dieti...). In se mi je poznalo, da nisem imela svoje normalne hrane - jogurtov, ki jih res pojem neomejene količine... No, ravno danes zjutraj sem imela 67 kg, kolikor še v življenju nisem tehtala, pa tudi z ruzakom gor ne! Dobesedno! (moja normalna teža je 54 kg, pozimi kaka več, poleti kaka manj) Ampak v bistvu so kile še tazadnje, zaradi česar se je treba sekirat, čeprav te razumem, ker gre meni tudi na jetra, da sem že 3 kile težja, kot ko sem šla Ronjo rodit! Pa mam še en dober mesec... Jaz se zredim, kadar nimam kosila - ne vem, mogoče takrat pojem več ostalega, pa shujšala sem, ko so mislili, da mam previsok sladkor in nisem jedla sladkarij. No, potem so ugotovili, da mam kvečjemu prenizkega in zdaj grejo kile spet gor, hehe. Včasih pomaga tudi, da si pišeš, kaj poješ in približno kdaj. pa kadar si volčje lačna in si želiš nekaj konkretnega, pojej nekaj konkretnega, boš res sita in ne boš pojedla kupa tistih prigrizkov, da te potolažijo...
|