Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 18:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne hvala in dober tek! Sem na dieti in hvala,ker nam delaš lušte!
|
|
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 18:33:00
|
|
|
|
Seven*
|
Uf, cist po mojem okusu... Od kod si?
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 18:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvo vpraša,potem pa sklizne A si z Gorenjske?
|
|
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 18:45:17
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Uf, cist po mojem okusu... Od kod si? Verjetno iz dežele suhih .
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 19:22:21
|
|
|
|
Jessy
|
A zaupaš, kako jih napolniš? Moj tast jih je enkrat delal, pa jih je na koncu v sladki smetani kuhal, sam men je bilo vse skup fuuuuuuul premastno, ker "baje" (tako je on izjavil), je potrebno to delat na veliko olja in on je to dobesedno vzel. Drgač je bil pa super okus, sam premastnoooooo!
|
|
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 19:34:26
|
|
|
|
julča
|
hej iz okolica slov.bistrice! pa sploh to ni dežela suhih. nisem pobegnila, ampak sem jim mogla večerjo lepo servirat. polnjeni šampinjoni: iz alu folije naredim posodico, tako da paše v pekač. šampinjone nafilam s čim pač mi je, potem pa jih naložim v pekač(podložen z posodico iz alu folije) in zalijem. Zalijem pa jih z kocko za pečenko,raztopim jo prej, pa glih toliko da malo bolj pokrije dno pekača. potem pokrijem z folijo in pustim da se peče. njami njam. Popolnoma brez olja jih delam. na folijo pa jih dam zato, da mi ni treba pekača umivat, ampak samo folijo vržem vstran.
|
|
|
|
RE: pride kera na večerjo???? 3.3.2007 19:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem lahk zbirčna? Jz bi polnjene šampinjone, pa 3 sklede paradižnikove solate (seveda z vsemi dodatki)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?