|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevoz maribor-RAB, nujno info
4.4.2011 9:48:35   
mojca*
pozdravljeni,

mene zanima ali kdo morad ve, če obstaja še kaka obcija prit iz mb na otok rab.
redne linije ne vozijo, sem preverila na avt. postaji, kompas in relax pa imata linijo samo za svoje stranke. potencialno bi bilo možno če kak sedež ostane prost, kar izvejo 3 dni pred odhodom...
vlak bi naj peljal do zg ali rijeke, potem pa od tam naprej iskat bus, če tisti dan pelje in kdaj....( nepreverjeno)
ali se res ne da prit do tja, če nimaš svojega avta?user posted image

hvala za info
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevoz maribor-RAB, nujno info
4.4.2011 10:46:43   
skuštrana
Autobus iz Rijeke http://www.autotrans.hr/

Katamaran iz Rijeke http://www.jadrolinija.hr/

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2011 12:47:18   
mojca*
skuštrana, hvala....:)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2011 19:02:14   
pejka
Kdaj pa greš in kam natančno? Pa koliko bi vas šlo? Jest bom mogoče šla dol, sam ne vem točno kdaj

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2011 14:53:21   
mojca*
pejka, v banjol, v kamp padova.
šla bi samo mama, samo za prevoz bi morali bit fiksni, ker moramo plačat že zdaj vnaprej.

jao, nisem vedla, da je tak problem prit kam na hrvaško brez avta.....user posted image

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2012 9:28:36   
vpotocn2
Sicer si bom malo sposodila temo.
Letos se tudi mi odpravljamo na Rab, še nikoli nismo bili na tem otoku.Termin pa imamo od 20.7., 10dni.Problem je sama pot, ob kateri zgodnji uri naj štartamo, da ne bi prišli na kolone pred trajektom ( Jablanac ).Imam polno prijateljic in njihovih mnenj.Ene pravijo, ni problema, mi smo prišli ob 7 uri in nismo čakali več kot pol ure, druge pravijo, mi smo prišli ob 6 uri, pa smo čakali trajekt do 10ure.Kaj to pomeni, v bistvu, kolk imaš srečo ali kaj.Saj nam ni problem počakat kakšno uro, saj gremo sproščeni na dopust in nas čas ne pregan ja, ampak vseeno.
Štartamo pa iz Ribnice.Vsako mnenje dobrodošlo.

Lp

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2012 10:09:45   
HHH
Mi že deset let hodimo na Rab, nekajkrat na leto. Nikoli nismo planirali ob kateri uri naj bi šli. Ko smo pripravljeni, gremo. Enkrat samkrat se je zgodilo, da smo obstali v koloni sredi hriba in čakali cca 2 uri. Kadar je gneča itak vozijo non stop in več jih je. Ker je razdalja res majhna, vsa stvar običajno res kar hitro teče, tako da jaz ne bi preveč travmirala okoli tega. Pa srečno pot!

(odgovor članu vpotocn2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2012 10:19:47   
kimica86
Jaz sem z obale in vsakič, ko gremo na dopust (do sedaj smo vedno šli na Pag) smo šli s trajektom.. Od doma smo štartali ob 6h in na mejo prišli ob 6.30.. Torej smo do trajekta prišli nekje ob 8.30-9h in nikoli nismo več kot 30min čakali na trajekt.. Po tej uri pa se zna čakat tudi po 1-2h..
Tako, da ti svetujem, da se odpraviš od doma okrog 5.30-6h, da ne boš čakala dlje trajekta, ker po 10h dopoldan je že neznosno čakat na vročem betonu (sopara dobesedno ubija).. Samo 1x sprišli smo štartali od doma ob 7.30 in smo umirali od vročine (prišli okrog 10h in čakali do nekje 11.15- GROZNO)..

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2012 10:33:11   
vpotocn2
Lepo, da delite izkušnje.Samo mi imamo do trajekta cca 3 ure, brez da se kaj vmes ustavimo.tako, da če štartamo ob 6:00, mislim da je kar kasno.Imamo družinskega prijatla, ki hodi že nekaj let na Rab v prikolico.Pravi, da zadnjih nekaj let hodi med tednom, ker kadar je šel med vikendom ( govorim v špici sezone ), je vedno čakal najmanj dve uri, čeprav je hodil kar zgodaj zjutraj.
Problem zaradi čakanja, ki ga prej nisem navedla pa je, da imamo rahlo prizadetega sina, ki samo vožnjo dobro prenaša, začne se, kadar stojimo na mestu, postane nemiren.Do sedaj smo tudi hodili na otoke in res nikoli nismo čakali zelo dolgo.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2012 12:09:41   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vpotocn2

Lepo, da delite izkušnje.Samo mi imamo do trajekta cca 3 ure, brez da se kaj vmes ustavimo.tako, da če štartamo ob 6:00, mislim da je kar kasno.Imamo družinskega prijatla, ki hodi že nekaj let na Rab v prikolico.Pravi, da zadnjih nekaj let hodi med tednom, ker kadar je šel med vikendom ( govorim v špici sezone ), je vedno čakal najmanj dve uri, čeprav je hodil kar zgodaj zjutraj.
Problem zaradi čakanja, ki ga prej nisem navedla pa je, da imamo rahlo prizadetega sina, ki samo vožnjo dobro prenaša, začne se, kadar stojimo na mestu, postane nemiren.Do sedaj smo tudi hodili na otoke in res nikoli nismo čakali zelo dolgo.

Hmmm.. Iz Ribnice do Raba je cca. 190km (3,5 ur vožnje z npr. 2 postanki).. No, če štartate ob 5h bo pa po mojem čisto zadosti!! Ker mi, ko gremo na Pag potrebujemo do trajekta 3 ure z samo 1 postankom- res, da mi ne vozimo prav polžje striktno po omejitvah, razen čez mesta (Senj, itd..) Ne vem, vsaj jaz tako sklepam!! Vem, da, če smo od doma štartali po 6h je bilo prepozno, Ribnica pa do npr. Bakarca je cca. 2h (90km), od Kopra do Bakarca pa 1,5ur (100km), ker mi imamo tudi en del avtoceste (od Rupe do Rijeke)..

(odgovor članu vpotocn2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?