kimica86 -> RE: prevoz maribor-RAB, nujno info (16.3.2012 12:09:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vpotocn2 Lepo, da delite izkušnje.Samo mi imamo do trajekta cca 3 ure, brez da se kaj vmes ustavimo.tako, da če štartamo ob 6:00, mislim da je kar kasno.Imamo družinskega prijatla, ki hodi že nekaj let na Rab v prikolico.Pravi, da zadnjih nekaj let hodi med tednom, ker kadar je šel med vikendom ( govorim v špici sezone ), je vedno čakal najmanj dve uri, čeprav je hodil kar zgodaj zjutraj. Problem zaradi čakanja, ki ga prej nisem navedla pa je, da imamo rahlo prizadetega sina, ki samo vožnjo dobro prenaša, začne se, kadar stojimo na mestu, postane nemiren.Do sedaj smo tudi hodili na otoke in res nikoli nismo čakali zelo dolgo. Hmmm.. Iz Ribnice do Raba je cca. 190km (3,5 ur vožnje z npr. 2 postanki).. No, če štartate ob 5h bo pa po mojem čisto zadosti!! Ker mi, ko gremo na Pag potrebujemo do trajekta 3 ure z samo 1 postankom- res, da mi ne vozimo prav polžje striktno po omejitvah, razen čez mesta (Senj, itd..) Ne vem, vsaj jaz tako sklepam!! Vem, da, če smo od doma štartali po 6h je bilo prepozno, Ribnica pa do npr. Bakarca je cca. 2h (90km), od Kopra do Bakarca pa 1,5ur (100km), ker mi imamo tudi en del avtoceste (od Rupe do Rijeke)..
|
|
|
|