|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjanje
4.2.2005 2:02:10   
LEJLA
men se bo zmesal

tale nas skoraj 8 mesecnik je ratu prov nemogoc, kar se previjanja tice....ga se niti ne polozim na previjalko se ze v zraku zacne zvijat in dobesedno kricat

sem ze zamenjala plenice (mel smo storklico in sem mislila, da so mu ze premajne) in imamo zdej te "ala pampers".....ampak situacija je identicna...:((:((:((:((

se ko je imel 6m sva se hodila preoblacit vcasih tudi zato, da se ga je v dobro voljo spravlo

dejte mi povedat, da je to le "obdobje", ki bo zelo hitro minilo...ker drugac sploh ne vem kaj bi bilo lohka narobe, da se noce vec previjat:zmeden2:

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   previjanje
4.2.2005 7:06:59   
puri
Lejla, našemu se to obdobje pol sploh ni končalo, do sedaj, ko je brez pleničk!
Smo imeli zmeraj take šove za previjat:)-.....na morju me je blo prav sram, ko smo bili v prikolici in je bla vsakič taka reč, ko se je blo treba previt!

Tako, da jaz te žal ne morem potolažit, ker je pri nas to kar trajalo do konca, mogoče ima pa katera druga bolšo izkušnjo!

lp

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   previjanje
4.2.2005 7:08:19   
dory
Nas mali je pri previjanju mali vragec....se zvija,vstaja skratka nemogoce je...no z animacijo uspe,samo ne vprasat kaj vse izvajam:zmeden:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   previjanje
4.2.2005 9:26:07   
jaz99
No jaz pa ti bom odgovorila tako. To je samo obdobje............ To bo trajalo do takrat dokler se ne boš z tem sprijaznila da tako pač je:):):)-:)-
Moja starejša hči je prav tako živahna pri previjanju pa bo v nedeljo stara dve leti. Meni je bilo lažje jo previjat na sedežni ,ker smo se lažje igrali (jaz sem že sprijaznena z tem) in je imela več prostora za norenje....

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   previjanje
4.2.2005 10:13:53   
Anonimen
Jaz sem mu pa dala eno čez rit, pa je bil mir za vse večne čase!

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   previjanje
4.2.2005 11:27:34   
Nogavička
Nisi sama. Naša Hana (8 mesecev) ima tudi občutek, da kaj zamuja, če mora ležat več kot 5 sek pri miru.

Zato bi jaz po moje takoj Oskarja dobila , če bi me kdo gledal, kakšen teater zganjam, da jo toliko zamotim, da jo lahko umijem in zamenjam plenico.:)-:)-:)-:)- Oponašam vse mogoče živali, delam nemogoče face, pojem, se krohotam, skačem...:)-:)-

Samo se mi zdi, da me je mala že mal pogruntala in ne bo več dolgo palilo.:)-

Ne se preveč sekirat, saj bo minilo... enkrat...

L.p.

Tea

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   previjanje
4.2.2005 14:11:00   
LEJLA
ma sej to, da se obraca pa tko me sploh tok ne moti
zanima me zkaj se zdraven dere, kot da bi ga klali...zacne se predno se ga dol polozi:((:hudicek::((

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   previjanje
4.2.2005 14:25:04   
Anonimen
Zato ker vem, da bo moral biti pet sekund pri miru.

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?