previjanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

LEJLA -> previjanje (4.2.2005 2:02:10)

men se bo zmesal

tale nas skoraj 8 mesecnik je ratu prov nemogoc, kar se previjanja tice....ga se niti ne polozim na previjalko se ze v zraku zacne zvijat in dobesedno kricat

sem ze zamenjala plenice (mel smo storklico in sem mislila, da so mu ze premajne) in imamo zdej te "ala pampers".....ampak situacija je identicna...:((:((:((:((

se ko je imel 6m sva se hodila preoblacit vcasih tudi zato, da se ga je v dobro voljo spravlo

dejte mi povedat, da je to le "obdobje", ki bo zelo hitro minilo...ker drugac sploh ne vem kaj bi bilo lohka narobe, da se noce vec previjat:zmeden2:

lp

puri -> previjanje (4.2.2005 7:06:59)

Lejla, našemu se to obdobje pol sploh ni končalo, do sedaj, ko je brez pleničk!
Smo imeli zmeraj take šove za previjat:)-.....na morju me je blo prav sram, ko smo bili v prikolici in je bla vsakič taka reč, ko se je blo treba previt!

Tako, da jaz te žal ne morem potolažit, ker je pri nas to kar trajalo do konca, mogoče ima pa katera druga bolšo izkušnjo!

lp

dory -> previjanje (4.2.2005 7:08:19)

Nas mali je pri previjanju mali vragec....se zvija,vstaja skratka nemogoce je...no z animacijo uspe,samo ne vprasat kaj vse izvajam:zmeden:

jaz99 -> previjanje (4.2.2005 9:26:07)

No jaz pa ti bom odgovorila tako. To je samo obdobje............ To bo trajalo do takrat dokler se ne boš z tem sprijaznila da tako pač je:):):)-:)-
Moja starejša hči je prav tako živahna pri previjanju pa bo v nedeljo stara dve leti. Meni je bilo lažje jo previjat na sedežni ,ker smo se lažje igrali (jaz sem že sprijaznena z tem) in je imela več prostora za norenje....

Anonimen -> previjanje (4.2.2005 10:13:53)

Jaz sem mu pa dala eno čez rit, pa je bil mir za vse večne čase!

Nogavička -> previjanje (4.2.2005 11:27:34)

Nisi sama. Naša Hana (8 mesecev) ima tudi občutek, da kaj zamuja, če mora ležat več kot 5 sek pri miru.

Zato bi jaz po moje takoj Oskarja dobila , če bi me kdo gledal, kakšen teater zganjam, da jo toliko zamotim, da jo lahko umijem in zamenjam plenico.:)-:)-:)-:)- Oponašam vse mogoče živali, delam nemogoče face, pojem, se krohotam, skačem...:)-:)-

Samo se mi zdi, da me je mala že mal pogruntala in ne bo več dolgo palilo.:)-

Ne se preveč sekirat, saj bo minilo... enkrat...

L.p.

Tea

LEJLA -> previjanje (4.2.2005 14:11:00)

ma sej to, da se obraca pa tko me sploh tok ne moti
zanima me zkaj se zdraven dere, kot da bi ga klali...zacne se predno se ga dol polozi:((:hudicek::((

Anonimen -> previjanje (4.2.2005 14:25:04)

Zato ker vem, da bo moral biti pet sekund pri miru.

Stran: [1]