Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 14:01:09
|
|
|
|
Lunc_a
|
če sem iskrena ti je brezveze kupovat previjalno z banjico. otroka boš lahko v njej kopala samo cca 3 meseca največ,potem boste imeli poplavo v sobi.Kupi si rajši kakšno podlogo za na pralni stroj ali pa stensko previjalno in eno komodo ali omaro v kateri boš shranjevala oblačila. Moje mnenje. jaz sem za prvega kupovala v baby centru,h&m-u
|
|
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 14:32:22
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz imam previjalno na pralnem stroju, banjico z ravnim dnom pa v banji...... ne komplicirat ker ne rabiš...... oblekce kupi v otroški trgovini, ne ceneni, in glej da bodo iz 100% bombaža. ne kupuj preveč, ker hitro prerasejo in kupi številko več kot je otrok dolg. naša je bila 55cm in je šla takoj v oblačila za 62cm.
|
|
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 14:33:45
|
|
|
|
jana84
|
to se da dobit skoraj v vseh otroških trgovinah...Na spletni strani Baby centra jih imajo (oziroma z banjico je samo ena, druge so brez banjice), pa na Soncku tudi...Pa še kje bi se dalo dobit... Samo malo za pobrskat Mi tudi načrtujemo nakup take previjalne mize in banjice, ker nam drugo ne gre v kopalnico, ki je zelo majhna in še mansardna po vrhu, tako da tiste stenske odpadejo, pa tudi pralnega stroja nimamo v kopalnici...
|
|
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 14:35:29
|
|
|
|
jana84
|
A misliš na tak način? Mi jo iščemo na tak način, sam kaj ko po večini nikjer ne piše mer...Mi pa imamo nekaj manj kot pol metra prostora za globino...
|
|
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 15:39:27
|
|
|
|
pepa6
|
Mislim, da je previjalna s predali in poleg še na stojalu posebaj banjica. Ni banjica v previjalni
|
|
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 16:08:12
|
|
|
|
Naty*
|
pepa6 to vse lahko kupiš posebej...banjico z ali brez stojala, previjalna je pa miza (na sliki zgoraj) al pa komoda (v obliki omare, z vrati ali predali). Poglej na babycenter spletni strani ali www.soncek.si, pa boš vse našla. Kar se tiče trgovin v Avstriji so majčice zelo hvalile trgovino Mömax v Grazu, Ikea pa baje da je zelo slabo založena. Js osebno kupujem v H&M (cunce), Ariel, Baby center in soncek.si pa pohištvo in ostale potrebščine. Mal pogledaš kje se bolj splača in kdaj so kake akcije.
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 16:08:20
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a če sem iskrena ti je brezveze kupovat previjalno z banjico. otroka boš lahko v njej kopala samo cca 3 meseca največ,potem boste imeli poplavo v sobi.Kupi si rajši kakšno podlogo za na pralni stroj ali pa stensko previjalno in eno komodo ali omaro v kateri boš shranjevala oblačila. Moje mnenje. Se podpišem!
|
|
|
|
RE: previjalna miza s stojalom in banjico 29.2.2008 17:30:09
|
|
|
|
Naja30
|
Moje mnenje je tudi, da raje nabavi eno fajn previjalno, kopaš pa otroka v banjici. Drugače pa imajo take previjalne tudi v BC in arielu.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.