|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna miza s stojalom in banjico
29.2.2008 13:55:36   
pepa6
Zanima me, kje se da dobit previjalno mizo, poleg katere je še posebno stojalo z banjico. Pa kje v Avstriji bi se to dalo dobit, kje ste ve to kupile-otroško opremo namreč, pa bodyje in stvari za poletnega otroka?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjalna miza s stojalom in banjico
29.2.2008 14:01:09   
Lunc_a
če sem iskrena ti je brezveze kupovat previjalno z banjico.
otroka boš lahko v njej kopala samo cca 3 meseca največ,potem boste imeli poplavo v sobi.Kupi si rajši kakšno podlogo za na pralni stroj ali pa stensko previjalno in eno komodo ali omaro v kateri boš shranjevala oblačila.
Moje mnenje.
jaz sem za prvega kupovala v baby centru,h&m-u

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 14:32:22   
kristinaj
jaz imam previjalno na pralnem stroju, banjico z ravnim dnom pa v banji...... ne komplicirat ker ne rabiš...... oblekce kupi v otroški trgovini, ne ceneni, in glej da bodo iz 100% bombaža. ne kupuj preveč, ker hitro prerasejo in kupi številko več kot je otrok dolg. naša je bila 55cm in je šla takoj v oblačila za 62cm.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 14:33:45   
jana84
to se da dobit skoraj v vseh otroških trgovinah...Na spletni strani Baby centra jih imajo (oziroma z banjico je samo ena, druge so brez banjice), pa na Soncku tudi...Pa še kje bi se dalo dobit... Samo malo za pobrskatuser posted image
Mi tudi načrtujemo nakup take previjalne mize in banjice, ker nam drugo ne gre v kopalnico, ki je zelo majhna in še mansardna po vrhu, tako da tiste stenske odpadejo, pa tudi pralnega stroja nimamo v kopalnici...

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 14:35:29   
jana84
A misliš na tak način?
user posted image
Mi jo iščemo na tak način, sam kaj ko po večini nikjer ne piše mer...Mi pa imamo nekaj manj kot pol metra prostora za globino...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 15:39:27   
pepa6
Mislim, da je previjalna s predali in poleg še na stojalu posebaj banjica. Ni banjica v previjalni

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 16:08:12   
Naty*
pepa6 to vse lahko kupiš posebej...banjico z ali brez stojala, previjalna je pa miza (na sliki zgoraj) al pa komoda (v obliki omare, z vrati ali predali). Poglej na babycenter spletni strani ali www.soncek.si, pa boš vse našla.

Kar se tiče trgovin v Avstriji so majčice zelo hvalile trgovino Mömax v Grazu, Ikea pa baje da je zelo slabo založena. Js osebno kupujem v H&M (cunce), Ariel, Baby center in soncek.si pa pohištvo in ostale potrebščine. Mal pogledaš kje se bolj splača in kdaj so kake akcije.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 16:08:20   
Miška76
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

če sem iskrena ti je brezveze kupovat previjalno z banjico.
otroka boš lahko v njej kopala samo cca 3 meseca največ,potem boste imeli poplavo v sobi.Kupi si rajši kakšno podlogo za na pralni stroj ali pa stensko previjalno in eno komodo ali omaro v kateri boš shranjevala oblačila.
Moje mnenje.

Se podpišem!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 17:30:09   
Naja30
Moje mnenje je tudi, da raje nabavi eno fajn previjalno, kopaš pa otroka v banjici.

Drugače pa imajo take previjalne tudi v BC in arielu.

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2008 19:19:50   
Calena
Ojla,

A misliš mogoče kaj takšnega?
http://www.pikapolonica.com/shop/prod_show.php?code_no=5710

Mi smo imeli podobno previjalno mizico in banjico za našo user posted image . banjico smo brez problema uporabljali do njenega 6. meseca, potem pa smo jo preselili kar v flipper stolček v ta veliko banjo. Previjalno mizico pa smo uporabljali ves čas ko je imela plenice - to je do njenih 2,5 let.

Podobne mizice z banjicami se dobijo v Pikapolonici, Arielu, Sončku, včasih tudi v Baby Centru. So pa bolj praktične tiste, pri katerih se banjica izvleče tako da lahko otročka iz banjice položiš na mizico. Pred kratkim so bile takšne mizice z banjico v Arielu v akciji (cena cca 70 EUR).

Lp,
Calena

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.