previjalna miza s stojalom in banjico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

pepa6 -> previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 13:55:36)

Zanima me, kje se da dobit previjalno mizo, poleg katere je še posebno stojalo z banjico. Pa kje v Avstriji bi se to dalo dobit, kje ste ve to kupile-otroško opremo namreč, pa bodyje in stvari za poletnega otroka?

Hvala

Lunc_a -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 14:01:09)

če sem iskrena ti je brezveze kupovat previjalno z banjico.
otroka boš lahko v njej kopala samo cca 3 meseca največ,potem boste imeli poplavo v sobi.Kupi si rajši kakšno podlogo za na pralni stroj ali pa stensko previjalno in eno komodo ali omaro v kateri boš shranjevala oblačila.
Moje mnenje.
jaz sem za prvega kupovala v baby centru,h&m-u

kristinaj -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 14:32:22)

jaz imam previjalno na pralnem stroju, banjico z ravnim dnom pa v banji...... ne komplicirat ker ne rabiš...... oblekce kupi v otroški trgovini, ne ceneni, in glej da bodo iz 100% bombaža. ne kupuj preveč, ker hitro prerasejo in kupi številko več kot je otrok dolg. naša je bila 55cm in je šla takoj v oblačila za 62cm.

jana84 -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 14:33:45)

to se da dobit skoraj v vseh otroških trgovinah...Na spletni strani Baby centra jih imajo (oziroma z banjico je samo ena, druge so brez banjice), pa na Soncku tudi...Pa še kje bi se dalo dobit... Samo malo za pobrskat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mi tudi načrtujemo nakup take previjalne mize in banjice, ker nam drugo ne gre v kopalnico, ki je zelo majhna in še mansardna po vrhu, tako da tiste stenske odpadejo, pa tudi pralnega stroja nimamo v kopalnici...

jana84 -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 14:35:29)

A misliš na tak način?
[image]http://soncek.si/inc/image/type;item;size;170;name;$$A_A9FB0274_apolo.jpg[/image]
Mi jo iščemo na tak način, sam kaj ko po večini nikjer ne piše mer...Mi pa imamo nekaj manj kot pol metra prostora za globino...

pepa6 -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 15:39:27)

Mislim, da je previjalna s predali in poleg še na stojalu posebaj banjica. Ni banjica v previjalni

Naty* -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 16:08:12)

pepa6 to vse lahko kupiš posebej...banjico z ali brez stojala, previjalna je pa miza (na sliki zgoraj) al pa komoda (v obliki omare, z vrati ali predali). Poglej na babycenter spletni strani ali www.soncek.si, pa boš vse našla.

Kar se tiče trgovin v Avstriji so majčice zelo hvalile trgovino Mömax v Grazu, Ikea pa baje da je zelo slabo založena. Js osebno kupujem v H&M (cunce), Ariel, Baby center in soncek.si pa pohištvo in ostale potrebščine. Mal pogledaš kje se bolj splača in kdaj so kake akcije.

Miška76 -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 16:08:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

če sem iskrena ti je brezveze kupovat previjalno z banjico.
otroka boš lahko v njej kopala samo cca 3 meseca največ,potem boste imeli poplavo v sobi.Kupi si rajši kakšno podlogo za na pralni stroj ali pa stensko previjalno in eno komodo ali omaro v kateri boš shranjevala oblačila.
Moje mnenje.

Se podpišem!

Naja30 -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (29.2.2008 17:30:09)

Moje mnenje je tudi, da raje nabavi eno fajn previjalno, kopaš pa otroka v banjici.

Drugače pa imajo take previjalne tudi v BC in arielu.

Calena -> RE: previjalna miza s stojalom in banjico (1.3.2008 19:19:50)

Ojla,

A misliš mogoče kaj takšnega?
http://www.pikapolonica.com/shop/prod_show.php?code_no=5710

Mi smo imeli podobno previjalno mizico in banjico za našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. banjico smo brez problema uporabljali do njenega 6. meseca, potem pa smo jo preselili kar v flipper stolček v ta veliko banjo. Previjalno mizico pa smo uporabljali ves čas ko je imela plenice - to je do njenih 2,5 let.

Podobne mizice z banjicami se dobijo v Pikapolonici, Arielu, Sončku, včasih tudi v Baby Centru. So pa bolj praktične tiste, pri katerih se banjica izvleče tako da lahko otročka iz banjice položiš na mizico. Pred kratkim so bile takšne mizice z banjico v Arielu v akciji (cena cca 70 EUR).

Lp,
Calena

Stran: [1]