|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prestrašena
24.3.2007 18:24:54   
ursha
user posted image  kar ne morem nehati jokati.....zadnja user posted image  je bila 11.02. ker so me prsi nenormalno bolele več kot teden dni in je bila zamuda cca 10 dni, sem seveda naredila v sredo zjutraj test s clear blue, takoj se je pokazal močen +, še predenj se je naredila druga črtica na desni strani. veselje je bilo nepopisno, vendar sem bila še vseeno skeptična in zato sem prosila teto za pregled krvi, da potrdi ali bo user posted image  ali ne. pregled krvi je bil včeraj zjutraj in seveda pozitiven, veselje je seveda še bolj naraslo. problem pa je nastal danes ko sem dobila to prekleto user posted image , običajno sem prve dni imela zelo močne bolečine v trebuhu, sedaj pa je tak čuden občutek drugačna bolečina je še vedno in kot da mi nekdo nateguje kožo na trebuhu, križ me boli, prsi pa me ne bolijo več tako hudo kot par dni nazaj. 
seveda me je zelo zelo strah da ne bi bilo kaj narobe, ker si tega prvega user posted image  resnično želimo. sicer sem imela prejšnje dni rahlo rdeče obarvani izcedek ampak so mi prijateljice govorile da naj bi bilo to normalno (npr. vem za primer ko je ženska imela redno user posted image  4 mesece, nakar je šele ugotovila da je noseča in je že 9 let ponosna mami). Drug velik problem je tudi ta, da nimam svoje G. (dolga zgodba), na novo pa kao ne jemljejo, vsekakor sem se trdno odločila, da takoj v pon. pokličem in prosim da naj me vzamejo in pregledajo...sestra pravi da se naj pomirim in grem čimprej na pregled in da to samo slabo vpliva na pikico, ampak meni je tako hudo in tako zelo sem žalostna....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prestrašena
24.3.2007 18:28:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  pa razmisli dobro, katerega g boš imela. Naročijo pa sigurno, eden te mora vzet. In predvsem ne paničari za vsako stvar, ker potem pa res škoduješ user posted image .

(odgovor članu ursha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2007 18:28:52   
Fargesia
Draga Urša! ne vem sicer od kod si...če pa si iz LJ pokliči v ponedeljek do 15h v Leonišče in vse povej, pa te bodo vzeli. res pa je da tam stanejo pregledi od 4400sit-5100sit...odvisno od ginekologa. So pa zelo fajn in ti res priporočam da pokličeš...če te pa fajn boli, se pa pojdi na urgenco v sobo 31 ali 32 pokazat. kar potrkaš in poveš.

DRŽIM PESTI ZA NABOLJŠI MOŽNI REZULTAT!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2007 18:31:11   
Anonimen
Seveda sem ti pozabila napisat, da čimprej pojdi urgentno zaradi krvavitev.Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2007 18:33:26   
Anonimen
Če nimaš svojega ginekologa moraš dobiti napotnico od svojega osebnega zdravnika in te vseeno pregledajo.
To naredi čimprej. Če boš danes in jutri še imela težave pojdi v dežurno in te bojo poslali na pregled. Jas nebi čakala.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2007 18:37:07   
Anonimen
Če te bo še fajn bolelo pejd takoj na urgenco k je možno da je izvenmaternična.
Ne čakat!

Upam da se bo vse vredu izteklouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2007 19:43:53   
ursha
najlepša hvala za tak lep odziv, sem iz okolice celja, počakam še jutri, da vidim če me bo še trebuh bolel, če ne pa grem kr dežurnemu, nekaj pa že morajo ukreniti, tudi jaz srčno upam da se ne bo zakompliciralo, moj me sicer miri da bo še vse vredu, bom poskusila čim manj mislit na to....upam res upam da ne bo kaj narobe in da ni izvenmaternična. hvala za pesti, javim kako se bo izteklo.

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2007 20:39:45   
Blejka26
jaz upam da bo vse v redu in da to ni nič narobe.Seveda če bi bila jaz na tvojem mestu,bi me tudi panika glede tega.Pojdi čimprej k ginekologu da ne boš v skrbeh in da boš izvedela situacijo kakšna je.Vso srečouser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2007 0:27:41   
pikica13
Jaz bi na tvojem mestu takoj odšla v bolnišnico na gin odd. Sama sem v nedeljo imela manjšo krvavitev v 11-em tednu in so mi v ponedeljek naredili abrazijo (na žalost), tako da mobo morali poskusiti znova!!

Pa dosti sreče ti želim!!!!

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2007 11:00:50   
kaja80
Ursha držim pesti, da bo vse uredu.
Če bodo pa bolečine še prisotne pa je najbolje, da greš na urgenco.
Lp

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2007 12:03:46   
tinkamiška
Ursha, pokliči jutri zjutraj dr.Salobirjevo v bolnico v CE. Žal nimam tel. št, ker sem izgubila listek. Po 10 uri je dosegljiva za paciente. Sestri samo rečeš, da bi želela govoriti z njo. Te bo skoraj sigurno vzela, vsaj jutri na pregled...

Srečno!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2007 13:44:52   
tinkamiška
Evo sem našla listek z št. od ambulante: 423 33 65
držim pesti!

tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2007 21:54:21   
tosja
Jaz bi šla na tvojem mestu TAKAJ v bolnico - na ginekološkem oddelku te pregleda dežuren zdravnik - pa ne rabiš napotnice!!! - tako je v Mb!

Držim pesti, da bo vse OK! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 15:19:40   
andreja2000
Se strnjam z tosjo in ti želim,da se vse dobro konča!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 18:16:18   
ursha
....ker so bile bolečine vse hujše v soboto nisem več zdržala in sem šla zvečer  k dežurnemu v Celje, od tam pa na gin. oddelek, vsi so bili tako zelo prijazni z mano da kar nisem mogla verjeti, vendar pa mi je g. po pregledu povedal dosedaj meni najhujšo novico v življenju, bil je spontani splav (po 6.tednu). zdravnik je bil ful prijazen in za hip sem imela občutek kot da mu je resnično tudi njemu žal, tudi sestre so bile ful prijazne z mano. kakšen grozen občutek ko ti pove, da pikice v tvojem trebuhu ni več, še zdaj mi odmeva v glavi. čiščenje sem imela par minut za pregledom, ostala sem na oddelku, sama v sobi in pred mano najhujša noč v mojem življenju, poleg bolečin, ki so me spremljale v trebuhu še grozna misel da nisem več noseča, spanja to noč ni bilo, šele proti jutru sem malo zadremala. in kar je najhuje sem prvič v 6 letih videla mojega s solzico v očeh, čeprav daje občutek da je optimist in mi skoz govori da se bo še vse uredilo, dobro vem da je tudi on trpel....
no zdaj sem doma na bolniški, poskušam čim manj mislit na to in gledat pozitivno naprej, amapak še vedno me je strah, kaj pa če se nasljednjič spet isto zgodi? 

vem da se ženskam dogajajo vse možne reči in še verjetno hujše, ampak meni je resnično hudo, ker sva si tega otroka želela več kot vse na svetu, pa nama ni bil usojen. ne vem če lahko še kaj bolj boli kot to....

hvala vam za vso podporo in lepe željeuser posted image , upam da bom pa vseeno kmalu lahko tudi jaz kdaj še napisala juhu uspelo nam je.....res hvala takšnega odziva res nisem pričakovala. 

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2007 18:20:27   
Anonimen
user posted image ursha žal mi je zateuser posted image

(odgovor članu ursha)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2007 18:35:37   
nicolina
Ursha, tudi meni je žal zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.3.2007 18:39:12   
copatek
Ursha, tvoja zgodbica me je kar pretresla. Iskreno mi je žal.user posted image  
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za srečo in ti želim, da čimhitreje spet zagledaš svoji user posted image  in dobiš najlepšega user posted image  daleč naokoli.

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.3.2007 19:21:23   
**NiNa**
ursha zelo mi je hudo za vaju. Želim vama, da vaju kmalu razveseli nova pikica, do takrat pa vama želim, da bosta našla dovolj moči, da prebolita to izgubo. En user posted image  za oba.

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.3.2007 21:59:37   
tinkamiška
Urshauser posted image , sem mislila nate in me je bilo prav strah kaj boš napisala, ker te ni bilo brat, ampak vseeno sem upala, da bo kaj vspodbudnega...Žal mi je, da se vama je to zgodilo in tudi jst ti želim, da boš prav kmalu lahko napisla, da vama je ratalo...

Drži se in en velik objem!

Tinka

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2007 6:23:20   
daga11
Ursha tudi meni je zelo žal za vajino pikico!user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonček tudi pri vaju bo in bo še bolj svetlo posijalo!!

papa

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2007 7:39:48   
torcica
user posted image user posted image user posted image  user posted image

Drži se,
Torčica

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2007 13:27:31   
TinkiBinki
Ursha! user posted image

Tudi jaz sem imela podobno zgodbo, a sem se tolažila s tem, da verjetno ni bilo vse genetsko ok in da bo naslednjič ratalo. Ko sem prišla malo k sebi, sva ponovno začela delat na user posted image . Ne obupaj!!!
user posted image za srečo!

TinkiBInki

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.3.2007 14:55:48   
pikica13
Ursha zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo! Tudi meni se je pred osmimi dnevi, tako da dobro vem kakšen grozem občutek je to!! Me je dr. malo potolažila, ko mi je povedala da se pač 15% nosečnosti tako konča, in da očitno pač nekaj ni bilo vredu, da se je to zgodilo, da narava poskrbi za to!!! Sva na žalost v statistiki teh 15%.
Povedala mi je tudi, da ni treba čakati, da začnemo delat na novi pikici, ker ko je maternica pripravljena na novo nosečnost se zarodek vgnezdi, sicer pa ne. Tako da malo še počivaj, potem pa veselo na delo!!!
Upam da sem te vsaj malo potolažila (no, pa sebe tudiuser posted image )!!!!

Lp

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.3.2007 19:46:51   
sapi
Ursha... tudi meni je hudo... si nihče ne želi, da se mu pripeti kaj takšnega.... pogumno naprej...

Sapi

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

b
Katka 1

b

b (87%)

b (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!