ursha -> RE: prestrašena (26.3.2007 18:16:18)
|
....ker so bile bolečine vse hujše v soboto nisem več zdržala in sem šla zvečer k dežurnemu v Celje, od tam pa na gin. oddelek, vsi so bili tako zelo prijazni z mano da kar nisem mogla verjeti, vendar pa mi je g. po pregledu povedal dosedaj meni najhujšo novico v življenju, bil je spontani splav (po 6.tednu). zdravnik je bil ful prijazen in za hip sem imela občutek kot da mu je resnično tudi njemu žal, tudi sestre so bile ful prijazne z mano. kakšen grozen občutek ko ti pove, da pikice v tvojem trebuhu ni več, še zdaj mi odmeva v glavi. čiščenje sem imela par minut za pregledom, ostala sem na oddelku, sama v sobi in pred mano najhujša noč v mojem življenju, poleg bolečin, ki so me spremljale v trebuhu še grozna misel da nisem več noseča, spanja to noč ni bilo, šele proti jutru sem malo zadremala. in kar je najhuje sem prvič v 6 letih videla mojega s solzico v očeh, čeprav daje občutek da je optimist in mi skoz govori da se bo še vse uredilo, dobro vem da je tudi on trpel.... no zdaj sem doma na bolniški, poskušam čim manj mislit na to in gledat pozitivno naprej, amapak še vedno me je strah, kaj pa če se nasljednjič spet isto zgodi? vem da se ženskam dogajajo vse možne reči in še verjetno hujše, ampak meni je resnično hudo, ker sva si tega otroka želela več kot vse na svetu, pa nama ni bil usojen. ne vem če lahko še kaj bolj boli kot to.... hvala vam za vso podporo in lepe želje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image], upam da bom pa vseeno kmalu lahko tudi jaz kdaj še napisala juhu uspelo nam je.....res hvala takšnega odziva res nisem pričakovala.
|
|
|
|