asso
|
Jaz sem v fazi nakupovanja tudi mislila, sej bo dovolj 8 majčk, pa par pajackov... Ko pa je prišla na svet moja :duda:, pa sem ugotovila, da tudi če imaš malo več stvari prav pride. Tako sem jaz nakupla ene 4 benkice št. 56, enih 7 št. 62, dvojne žabice 56, trojne 62, tri pajacke 56, 6 pajackov 62... Na začetku sem res potrebovala št. 56 in izkazalo se je, da je vsega premalo. Tako sem začela uporabljati še preveliko št. 62. V glavnem tudi, če se ne polivamo dosti, majčko obvezno preoblečem vsak dan, ponavadi tudi pajacka, ker se čez dan vsaj enkrat vsaj malo zapaca, par kaplic bruhca, pa je že druge barve. Tako, da gre vsak dan čisto, včasih, sicer poredko tudi 2x na dan, se več polije, pa je mokro, gre čez pleničko in je mokro... Meni so zelo praktične majčke (benkice) namesto bodija in pa pajacki. Če kombiniraš majčko pa žabice posebej potem rabiš absolutno dvojno količino benkic, ker jih naenkrat oblečeš dve. Boš vidla sproti kako bo pri tebi. Mi smo ugotovili, da smo žabice kupili brez veze in da bi mogoče potrebovali še kakšno majčko, če ne moremo prati vsaj vsak drugi dan. Lp asso
|