|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosne klime
21.6.2007 18:55:11   
Laubica
Prosim če mi lahko poveste ali so te klime za kaj-jaz bom umrla v našem stanovanju od vročine in moža prosim da naj vsaj to klimo kupi če je že ona prava takoooo draga.Na kaj moram bit pozorna ko jo kopujem in kaj moraš res imet neko cev da odvajaš vroč zrak in kam imate ve to napeljano-hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenosne klime
21.6.2007 19:10:24   
ana b
Pri naši cev za vroč zrak enostavno skozi kipnjeno okno ven pelješ, zraven pa dobiš še komplet, da "zadihtaš" luknjo in vroč zrak ne hodi notri.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2007 1:21:20   
Anonimen
Te prenosne klime niso pol k**** slane vode vredne. Škoda denarja, ker efekt ni omembe vreden.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2007 8:29:19   
anajmad
Mi smo jo imeli pred leti . Res,tako za en d...... so,da je škoda dnarja. Mislim,da se sedaj dobijo normalne klime za pametno ceno in če imaš dedca,da se vsaj malo spozna si lahko tudi sami montirate.

< Sporočilo je popravil anajmad -- 22.6.2007 8:30:07 >

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2007 13:28:28   
bajsek
Hojla

Mi smo letos kupili rabljeno od cooltech (neki tako) in je še kar. seveda ni primerljiva z omo prabo, ampak bolj kot nič. Cev imamo speljano kar čez dimnika ven, ker nimamo fiksnega štedilnika, ampak kiperbuš, ki smo ga sedaj dali ven, jeseni bomo pa spet zamenjali.

lp

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2007 15:30:48   
robinzon
Anjamad, klime ne more montirati kolikor toliko sposoben dedc, ker ni tako enostavno. Kot prvič, če jo sam montiraš, nimaš garancije, katera je običajno pet let, kot drugo si pa ne predstavljam, kako bi napolnil klimo s plinom - kako, koliko in s katerim.
Prenosne imajo slabši učinek pa še glasne so. Če bi že kupila prenosno, je res njabolje  kakšno rabljeno eno sezono. Tudi fiksne niso več tako drage, montaža je precej draga.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2007 20:06:02   
Laubica
Hvala za nasvet ,tudi sosed mi je rekel da je za en dr.... in da mi jo posodi za 14dni ko grejo na morje da bom sama videla če je vredu

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Ročna poslikava stene
nada56

Bi dali komu poslikati svojo prazno steno in za to plačali?

Da, do 50 eur (75%)

Da, do100 eur (25%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!