prenosne klime (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Laubica -> prenosne klime (21.6.2007 18:55:11)

Prosim če mi lahko poveste ali so te klime za kaj-jaz bom umrla v našem stanovanju od vročine in moža prosim da naj vsaj to klimo kupi če je že ona prava takoooo draga.Na kaj moram bit pozorna ko jo kopujem in kaj moraš res imet neko cev da odvajaš vroč zrak in kam imate ve to napeljano-hvala

ana b -> RE: prenosne klime (21.6.2007 19:10:24)

Pri naši cev za vroč zrak enostavno skozi kipnjeno okno ven pelješ, zraven pa dobiš še komplet, da "zadihtaš" luknjo in vroč zrak ne hodi notri.

Anonimen -> RE: prenosne klime (22.6.2007 1:21:20)

Te prenosne klime niso pol k**** slane vode vredne. Škoda denarja, ker efekt ni omembe vreden.

anajmad -> RE: prenosne klime (22.6.2007 8:29:19)

Mi smo jo imeli pred leti . Res,tako za en d...... so,da je škoda dnarja. Mislim,da se sedaj dobijo normalne klime za pametno ceno in če imaš dedca,da se vsaj malo spozna si lahko tudi sami montirate.

bajsek -> RE: prenosne klime (22.6.2007 13:28:28)

Hojla

Mi smo letos kupili rabljeno od cooltech (neki tako) in je še kar. seveda ni primerljiva z omo prabo, ampak bolj kot nič. Cev imamo speljano kar čez dimnika ven, ker nimamo fiksnega štedilnika, ampak kiperbuš, ki smo ga sedaj dali ven, jeseni bomo pa spet zamenjali.

lp

robinzon -> RE: prenosne klime (22.6.2007 15:30:48)

Anjamad, klime ne more montirati kolikor toliko sposoben dedc, ker ni tako enostavno. Kot prvič, če jo sam montiraš, nimaš garancije, katera je običajno pet let, kot drugo si pa ne predstavljam, kako bi napolnil klimo s plinom - kako, koliko in s katerim.
Prenosne imajo slabši učinek pa še glasne so. Če bi že kupila prenosno, je res njabolje  kakšno rabljeno eno sezono. Tudi fiksne niso več tako drage, montaža je precej draga.

Laubica -> RE: prenosne klime (22.6.2007 20:06:02)

Hvala za nasvet ,tudi sosed mi je rekel da je za en dr.... in da mi jo posodi za 14dni ko grejo na morje da bom sama videla če je vredu

Stran: [1]