Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 29.5.2008 11:46:44
|
|
|
|
maja1488
|
DVD, kabel, mail...
|
|
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 29.5.2008 12:03:58
|
|
|
|
Naja31
|
Lahko vse zapečeš pa potem presnameš na drugi prenosnik. Če imaš zunanji disk, shrani tja in prenesi. Če imaš zelo zmogljiv USB ključek, bi tudi šlo. Ampak časa ti bo v vsakem primeru vzelo precej, ne glede na način prenosa.
|
|
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 29.5.2008 12:12:24
|
|
|
|
kristinaj
|
a nimajo prenosniki infra red prenosa oz. bluetootha....neki podobnega.......
|
|
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 29.5.2008 12:21:21
|
|
|
|
Naja31
|
a nimajo prenosniki infra red prenosa oz. bluetootha....neki podobnega Ni slaba ideja. Če imata oba prenosnika to možnost, ju probaj povezati med seboj. Jaz npr. po bluetoothu povežem mobitel in prenosnik in file prenašam na prenosnik ali obratno.
|
|
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 29.5.2008 13:56:06
|
|
|
|
BarbaraE
|
Hja, mislim, da nimata teh možnosti. S katerim kablom bi ju pa drugače lahko povezala. Na cd pa ne morem zapečt, ker je ravno fora v tem. Slike, ki jih imam shranjene na enem prenosniku, bi rada prenesla na drugega, da jih zapečem. Torej, kateri kabel pride v poštev. Mislim sicer, da bom nabavila kar bolj zmogljiv usb ključ. Sicer mi gre na živce, ključ noter, pa ključ ven itd. Ker teh datotek s slikami imam ogroooooomno. Mah, si bo treba čas vzet.
|
|
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 29.5.2008 14:04:57
|
|
|
|
lemavrica
|
Kupi si zunanji disk, nekaj takega
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 31.5.2008 0:15:19 >
|
|
RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega 30.5.2008 23:11:54
|
|
|
|
tejkooo
|
Mislim,da bi bilo najbolj elegantno in najhitreje preko mreže s crossover kablom. pač mapo daš samo v skupno rabo vklopiš kabl,ter prenašaš. klik
< Sporočilo je popravil tejkooo -- 30.5.2008 23:12:17 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.