prenos datotek z enega prenosnika na drugega (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

BarbaraE -> prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 11:11:25)

Kako naj naredim prenos datotek z enega na drugega? Sem se nekaj časa zaj... z usb ključi, pa mi vzame preveč časa (ker je preveč map + premalo prostora na ključu). Sedaj me pa zanima, a je kakšen bolj eleganten (beri hitrejši in lažji) način za prenos?

Thx in lep dan

maja1488 -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 11:46:44)

DVD, kabel, mail...

Naja31 -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 12:03:58)

Lahko vse zapečeš pa potem presnameš na drugi prenosnik.
Če imaš zunanji disk, shrani tja in prenesi.
Če imaš zelo zmogljiv USB ključek, bi tudi šlo.

Ampak časa ti bo v vsakem primeru vzelo precej, ne glede na način prenosa.

kristinaj -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 12:12:24)

a nimajo prenosniki infra red prenosa oz. bluetootha....neki podobnega.......

Naja31 -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 12:21:21)

a nimajo prenosniki infra red prenosa oz. bluetootha....neki podobnega

Ni slaba ideja.
Če imata oba prenosnika to možnost, ju probaj povezati med seboj.
Jaz npr. po bluetoothu povežem mobitel in prenosnik in file prenašam na prenosnik ali obratno.

BarbaraE -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 13:56:06)

Hja, mislim, da nimata teh možnosti. S katerim kablom bi ju pa drugače lahko povezala. Na cd pa ne morem zapečt, ker je ravno fora v tem. Slike, ki jih imam shranjene na enem prenosniku, bi rada prenesla na drugega, da jih zapečem. Torej, kateri kabel pride v poštev. Mislim sicer, da bom nabavila kar bolj zmogljiv usb ključ. Sicer mi gre na živce, ključ noter, pa ključ ven itd. Ker teh datotek s slikami imam ogroooooomno. Mah, si bo treba čas vzet. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lemavrica -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (29.5.2008 14:04:57)

Kupi si zunanji disk, nekaj takega

tejkooo -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (30.5.2008 23:11:54)

Mislim,da bi bilo najbolj elegantno in najhitreje preko mreže s crossover kablom. pač mapo daš samo v skupno rabo vklopiš kabl,ter prenašaš.
klik

saving -> RE: prenos datotek z enega prenosnika na drugega (1.6.2008 23:30:02)

Brez veze se je zafrkavat z infrared-om ali bluetoothom, sta veliko prepočasna za kopirat večje datoteke.
Še najbolje je preko mreže (kot je predlagal-a tejkooo, ali pa preko enega poceni switcha).

Stran: [1]