|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekmurski paradižnik Lušt
9.5.2012 11:28:52   
Nusika35
Na netu sem nekaj brala da na veliko hvalijo tale paradižnik Lušt, nikjer pa nič ne piše kje se ga da kupiti. Piše samo kdo ga predeljuje in iz kje izhaja. Je katera že probala, je res tako dober in okusen kot pravijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekmurski paradižnik Lušt
9.5.2012 12:16:35   
špelin@
Kupila sem ga direkt pri "proizvajalcu" v Prekmurju, res je slasten, je bil pa drag kot ******* user posted image 2,7 EUR/kg user posted image

Menda se ga zdaj dobi tudi v trgovinah Tuš, kolikor sem videla na FB, imajo trenutno akcijo:
https://www.facebook.com/pages/Lu%C5%A1t/328761123839531

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2012 13:49:03   
Mimona29
Lušt je za delat lušte. Super. Pravi paradižnik. Res je dober. Dobi se ga samo v Tušu, do nedelje je menda akcija, cena 1,59€!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2012 22:19:46   
aelail
Res je pravi lušt, menda ga lahko dobiš pri proizvajalcu in trgovnah Tuš. Je pa res okusen in zelo lepo diši kupujem ga v Tušu.

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2012 22:24:06   
posh
Zanimivo..jaz sem ga tudi kupila in mi se okus ni zdel nič boljši kot pri paradižniku iz Maroka.

(odgovor članu aelail)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2012 10:24:21   
Mipka
Jaz sem ga ravno danes zjutraj kupila v Tušu in tudi že probala. Res vrhunski so tile paradižniki, odličen okus. Jaz upam, da jih bodo imeli še več. Jih pa prodajajo dejansko samo v tuševih prodajalnah nikjer drugje. Super res!

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2012 13:39:02   
tosja
Trenutno se ga dobi samo v Tušu, Mercator ga je dal na analize.

Je pa res pravi domači paradajz za lušteuser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2012 13:41:26   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: posh

Zanimivo..jaz sem ga tudi kupila in mi se okus ni zdel nič boljši kot pri paradižniku iz Maroka.

user posted image Res???
Že zato, ker je bil včeraj obran, danes pa ga jem je boljši in vreden cene!!!user posted image

"Tvoj" je naredil dolgo pot, verjetno kar v zeleni srajčkiuser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2012 10:02:42   
Aika77
Jaz sem tudi probala tale paradižnik. Super je, res ima vrhunski okus. Meni cena ni pomembna, če je nekaj dobro je dobro in si to tudi privoščim. Tale paradižnik si zasluži da ga imaš doma, da ga daš v solato ali pa da ga kar tako ješ, morda za malico. Dober je res.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2012 15:47:11   
Nusika35
Včeraj sem ga malo čopnila sodelavki, danes sem ga pa šla kupit in je res taprav, ful dober za solato - dobr so trofl v Tušu ime za paradajz - Lušt, hehe.

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2012 19:05:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Nusika35

Včeraj sem ga malo čopnila sodelavki, danes sem ga pa šla kupit in je res taprav, ful dober za solato - dobr so trofl v Tušu ime za paradajz - Lušt, hehe.

Blagovna znamka Lušt ni Tuševa pogruntavščina user posted image

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2012 11:29:40   
Patricija32
Ta paradižnik je iz Renkovcev v Prekmurju. Nam ga je prinesla prvič sestra in okužila še našo familijo, hehe. Da se ga kupiti tudi direktno v rastlinjaku, ne samo v Tušu. Je pa treba na kak izlet, pa saj so lepi konci tam v glavi kokoške;)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2012 17:12:02   
Nusika35
Hehe, špelin@, je pa posrečeno ime Lušt. Meni je najboljše jesti surovega ali pa v rižoti, pride reeees sočna.
Imajo pa jutri v rastlinjaku akcijo in dobiš 2 kili paradižnika za ceno 1 kile pa ogledaš si lahko njihov ratlinjak kako vse skupaj pridelujejo. Pridni so ti prekmurci.

(odgovor članu Patricija32)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?