Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Na netu sem nekaj brala da na veliko hvalijo tale paradižnik Lušt, nikjer pa nič ne piše kje se ga da kupiti. Piše samo kdo ga predeljuje in iz kje izhaja. Je katera že probala, je res tako dober in okusen kot pravijo?
Jaz sem ga ravno danes zjutraj kupila v Tušu in tudi že probala. Res vrhunski so tile paradižniki, odličen okus. Jaz upam, da jih bodo imeli še več. Jih pa prodajajo dejansko samo v tuševih prodajalnah nikjer drugje. Super res!
Jaz sem tudi probala tale paradižnik. Super je, res ima vrhunski okus. Meni cena ni pomembna, če je nekaj dobro je dobro in si to tudi privoščim. Tale paradižnik si zasluži da ga imaš doma, da ga daš v solato ali pa da ga kar tako ješ, morda za malico. Dober je res.
Včeraj sem ga malo čopnila sodelavki, danes sem ga pa šla kupit in je res taprav, ful dober za solato - dobr so trofl v Tušu ime za paradajz - Lušt, hehe.
Včeraj sem ga malo čopnila sodelavki, danes sem ga pa šla kupit in je res taprav, ful dober za solato - dobr so trofl v Tušu ime za paradajz - Lušt, hehe.
Ta paradižnik je iz Renkovcev v Prekmurju. Nam ga je prinesla prvič sestra in okužila še našo familijo, hehe. Da se ga kupiti tudi direktno v rastlinjaku, ne samo v Tušu. Je pa treba na kak izlet, pa saj so lepi konci tam v glavi kokoške;)
Hehe, špelin@, je pa posrečeno ime Lušt. Meni je najboljše jesti surovega ali pa v rižoti, pride reeees sočna. Imajo pa jutri v rastlinjaku akcijo in dobiš 2 kili paradižnika za ceno 1 kile pa ogledaš si lahko njihov ratlinjak kako vse skupaj pridelujejo. Pridni so ti prekmurci.