|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekinitev naročniškega razmerja
11.2.2009 18:20:21   
matejchy
A kera ve če lahko prekinem naročniško razmerje, simobil me skos jezi, ni signala, ne morem klicat... v glavnem kmal bom dobla živčni zlom, če ne zamenjam simobil za mobitel...

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekinitev naročniškega razmerja
11.2.2009 18:23:51   
lukec
Zakaj pa ne? Razen, če nisi vezana na pogodbo za nek določen čas, zaradi ugodnosti pri nakupu telefona.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2009 18:24:56   
melanija
Mislim, da je tako da mora preteči pogodba, ki jo imaš z si mobilom in če ne moraš doplačat mobilca, če si ga vzela pri njih. Vsaj prijatelj ga je moral odplačat, ker je prekinil naročniško razmerje prej kot je pretekla pogodba.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2009 18:26:40   
matejchy
Sej v tem je problem telefon sm vzela lani julija pa se mi izteče šele drugo leto julija. Pa me zanima če se da, al bi mogla skos do drugega leta čakat... Ker ne bom dolgo zdržala več pri simobilu, kak mi nagaja zadne cajte, bom šla na mobitel, pa tudi če plačujem še vedno naročnino pri simobilu.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2009 18:31:01   
Korina1
Sem naročnica pri Simobilu vendar zaradi slabega signala in nezmožnosti plačevanja ga ne uporabljam več. Prosila sem za predčasno prekinitev a so mi poslali samo dopis da mi lahko za 6 mesecev zmanjšajo naročnino. Pogodba mi poteče letos septembra, kartico sem vzela ven iz telefona in jo spravila. Plačujem samo naročnino.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2009 18:31:58   
matejchy
Korina1 hvala za odgovor.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2009 18:34:09   
Korina1
malenkostuser posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2009 7:54:04   
LoCa
ma itak da lahko prekineš, je tko kot je melanija napisala. problem je v tem ker sploh ne beremo pogodb ki jih podpisujemo. pač preračunaj, kaj se ti glede na telefon, ki si ga kupila, bolj splača, al da povrneš, al da plačuješ naročnino. torej, preberi pogodbo, mislim da nekaj piše o tem (ne vemtočno kaj, ker tudi jaz nisem brala :P)
je pa logično, da je v njihovem interesu, da te kot naročnico obdržijo (tko kot so hoteli korino).

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2009 8:01:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

A kera ve če lahko prekinem naročniško razmerje, simobil me skos jezi, ni signala, ne morem klicat... v glavnem kmal bom dobla živčni zlom, če ne zamenjam simobil za mobitel...

Pozdravljena. Lahko prekineš predčasno naročniško razmerje je pa res, da boš morala plačati kao neko nadomestilo za gsm, ki si ga vzela in je pdvisno tudi od tvoje mesečne porabe in št. mesecev ki so ti ostali do konca razmerja..

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2009 8:14:04   
matejchy
ok, hvala vam, bom prebrala pogodbo pa šla vprašat na simobil kako je stanje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2009 8:33:56   
smigli
Preberi pogodbo, poglej kaj se navaja kot morebitni vzrok za prekinitev, morda jim lahko napišeš obrazložitev, da si bila kot kupec zavedena glede pokritosti omrežja.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2009 9:28:07   
lelaval
kartico sem vzela ven iz telefona in jo spravila. Plačujem samo naročnino.
M

Moj je isto naredil - tistih 5 EUR plačuje naročnine, ostalo pa pri novem operaterju

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2009 9:34:01   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

kartico sem vzela ven iz telefona in jo spravila. Plačujem samo naročnino.
M

Moj je isto naredil - tistih 5 EUR plačuje naročnine, ostalo pa pri novem operaterju

Mislim, da je najboljše da nardim tudi js tako.

V pogodbi piše: vrednost ugodnosti, ki jo mora naročnik vrniti, se izračuna tako, da se vrednost prejete ugodnosti deli s 730 in pomnoži s številom dni, ki bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju, poleg tega pa je naročnik dolžan plačati manipulativne stroške predčasnega prenehanja veljavnosti naročniškega razmerja v višini 12€...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?