prekinitev naročniškega razmerja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

matejchy -> prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:20:21)

A kera ve če lahko prekinem naročniško razmerje, simobil me skos jezi, ni signala, ne morem klicat... v glavnem kmal bom dobla živčni zlom, če ne zamenjam simobil za mobitel...

lukec -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:23:51)

Zakaj pa ne? Razen, če nisi vezana na pogodbo za nek določen čas, zaradi ugodnosti pri nakupu telefona.

melanija -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:24:56)

Mislim, da je tako da mora preteči pogodba, ki jo imaš z si mobilom in če ne moraš doplačat mobilca, če si ga vzela pri njih. Vsaj prijatelj ga je moral odplačat, ker je prekinil naročniško razmerje prej kot je pretekla pogodba.

matejchy -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:26:40)

Sej v tem je problem telefon sm vzela lani julija pa se mi izteče šele drugo leto julija. Pa me zanima če se da, al bi mogla skos do drugega leta čakat... Ker ne bom dolgo zdržala več pri simobilu, kak mi nagaja zadne cajte, bom šla na mobitel, pa tudi če plačujem še vedno naročnino pri simobilu.

Korina1 -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:31:01)

Sem naročnica pri Simobilu vendar zaradi slabega signala in nezmožnosti plačevanja ga ne uporabljam več. Prosila sem za predčasno prekinitev a so mi poslali samo dopis da mi lahko za 6 mesecev zmanjšajo naročnino. Pogodba mi poteče letos septembra, kartico sem vzela ven iz telefona in jo spravila. Plačujem samo naročnino.

matejchy -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:31:58)

Korina1 hvala za odgovor.

Korina1 -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (11.2.2009 18:34:09)

malenkost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LoCa -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (12.2.2009 7:54:04)

ma itak da lahko prekineš, je tko kot je melanija napisala. problem je v tem ker sploh ne beremo pogodb ki jih podpisujemo. pač preračunaj, kaj se ti glede na telefon, ki si ga kupila, bolj splača, al da povrneš, al da plačuješ naročnino. torej, preberi pogodbo, mislim da nekaj piše o tem (ne vemtočno kaj, ker tudi jaz nisem brala :P)
je pa logično, da je v njihovem interesu, da te kot naročnico obdržijo (tko kot so hoteli korino).

tasa_m -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (12.2.2009 8:01:24)

IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

A kera ve če lahko prekinem naročniško razmerje, simobil me skos jezi, ni signala, ne morem klicat... v glavnem kmal bom dobla živčni zlom, če ne zamenjam simobil za mobitel...

Pozdravljena. Lahko prekineš predčasno naročniško razmerje je pa res, da boš morala plačati kao neko nadomestilo za gsm, ki si ga vzela in je pdvisno tudi od tvoje mesečne porabe in št. mesecev ki so ti ostali do konca razmerja..

matejchy -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (12.2.2009 8:14:04)

ok, hvala vam, bom prebrala pogodbo pa šla vprašat na simobil kako je stanje...

smigli -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (12.2.2009 8:33:56)

Preberi pogodbo, poglej kaj se navaja kot morebitni vzrok za prekinitev, morda jim lahko napišeš obrazložitev, da si bila kot kupec zavedena glede pokritosti omrežja.

lelaval -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (12.2.2009 9:28:07)

kartico sem vzela ven iz telefona in jo spravila. Plačujem samo naročnino.
M

Moj je isto naredil - tistih 5 EUR plačuje naročnine, ostalo pa pri novem operaterju

matejchy -> RE: prekinitev naročniškega razmerja (12.2.2009 9:34:01)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

kartico sem vzela ven iz telefona in jo spravila. Plačujem samo naročnino.
M

Moj je isto naredil - tistih 5 EUR plačuje naročnine, ostalo pa pri novem operaterju

Mislim, da je najboljše da nardim tudi js tako.

V pogodbi piše: vrednost ugodnosti, ki jo mora naročnik vrniti, se izračuna tako, da se vrednost prejete ugodnosti deli s 730 in pomnoži s številom dni, ki bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju, poleg tega pa je naročnik dolžan plačati manipulativne stroške predčasnega prenehanja veljavnosti naročniškega razmerja v višini 12€...

Stran: [1]