Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehlad mamice in očija 26.9.2009 20:28:37
|
|
|
|
Najaa
|
Ko je bila moja prva hčerka stara 14 dni sem ful zbolela in takrat mi je rejla zdravnica, da če jo dojim itak dobiva ful protiteles in se nimam kaj bat.
|
|
|
|
RE: prehlad mamice in očija 26.9.2009 22:02:30
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sicer nisem dojila zaščitila pa sem se tako, da sem pazila, da ne pride v stik z mojim smrkljem, da nisem vanj kihala, če sem in pa ko sem ga previjala ali kopala sem si v nos zataknila vato, da ni kapljalo ven... to je vse... no in seveda nič poljubčkov malemu dokler kaplja in curlja...
|
|
RE: prehlad mamice in očija 26.9.2009 22:07:20
|
|
|
|
sye
|
zdajle sem si pa na cuker dala kapljice 31 od justa, sej te ne škodijo z dojenjem malčku a ne?sem pa malo pretiravala, po moje kr ene 6 kaplic, se mi pa spahuje po njih za znort.
|
|
|
|
RE: prehlad mamice in očija 26.9.2009 22:09:54
|
|
|
|
nejcko
|
Ko je bila naša stara 14 dni, sta mož in starejša hčerka fasala gripo, jaz pa prehlad, ampak tamali ni bilo čisto nič. Sem pa dojila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 23:36:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prehlad mamice in očija 27.9.2009 7:55:38
|
|
|
|
SaaS
|
Mislim, da ne bo hudega, če boš pazila da ne kihaš in kašljaš vanj. In če že jesta gosto hrano, ne poskušaj z isto žlico, kot daješ njemu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?