prehlad mamice in očija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sye -> prehlad mamice in očija (26.9.2009 20:25:59)

Živjo, danes sva z možem oba začela smrkati in se slabo počutiva, verjetno sva se prehladila. Malček je zaenkrat še čisto zdrav, včeraj je bil celo 3. cepljen. Ali imate kakšne izkušnje kako zaščititi malega? Ga dojim.

Najaa -> RE: prehlad mamice in očija (26.9.2009 20:28:37)

Ko je bila moja prva hčerka stara 14 dni sem ful zbolela in takrat mi je rejla zdravnica, da če jo dojim itak dobiva ful protiteles in se nimam kaj bat.

kristinaj -> RE: prehlad mamice in očija (26.9.2009 22:02:30)

jaz sicer nisem dojila zaščitila pa sem se tako, da sem pazila, da ne pride v stik z mojim smrkljem, da nisem vanj kihala, če sem in pa ko sem ga previjala ali kopala sem si v nos zataknila vato, da ni kapljalo ven... to je vse... no in seveda nič poljubčkov malemu dokler kaplja in curlja...

sye -> RE: prehlad mamice in očija (26.9.2009 22:07:20)

zdajle sem si pa na cuker dala kapljice 31 od justa, sej te ne škodijo z dojenjem malčku a ne?sem pa malo pretiravala, po moje kr ene 6 kaplic, se mi pa spahuje po njih za znort.

nejcko -> RE: prehlad mamice in očija (26.9.2009 22:09:54)

Ko je bila naša stara 14 dni, sta mož in starejša hčerka fasala gripo, jaz pa prehlad, ampak tamali ni bilo čisto nič. Sem pa dojila.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2009 23:36:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

SaaS -> RE: prehlad mamice in očija (27.9.2009 7:55:38)

Mislim, da ne bo hudega, če boš pazila da ne kihaš in kašljaš vanj. In če že jesta gosto hrano, ne poskušaj z isto žlico, kot daješ njemu.

flik -> RE: prehlad mamice in očija (27.9.2009 16:56:32)

Mali je bil star 3 mes, ko je bil najprej mož ful bolan (viroza), potem pa še jaz (rotavirus), [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa kot pravi borec hvala bogu ni nič staknil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Sva se pa polno dojila.

Stran: [1]