Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prehlad in sinusi - kaj pomaga? 3.8.2005 9:54:24
|
|
|
|
darjatimci
|
Podobne simptome imajo tudi alergiki.
|
|
|
|
prehlad in sinusi - kaj pomaga? 3.8.2005 10:03:38
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi jaz mislim, da si na nekaj alergična ali pa preobčutljiva na klimo (imaš nastavljeno na prenizko temperaturo?) Mislim, da kapljice za nos pomagajo, vendar se o vseh zdravilih posvetuj z ginekologom.
|
|
|
|
prehlad in sinusi - kaj pomaga? 3.8.2005 10:12:35
|
|
|
|
marty5
|
Tudi na alergijo sem že pomislila - samo to me spremlja skozi vse leto po malem. Ravno preden sem zanosila sem dobila zdravila za alergijo, ki pa jih potem zaradi :nosecka: nisem jemala. Če to kihanje ne škodi otroku, potem bom pač potrpela....
|
|
|
|
prehlad in sinusi - kaj pomaga? 3.8.2005 10:24:32
|
|
|
|
Marogica
|
So ti zdravila pred nosečnostjo pomagala? Alergije lahko trajajo celo leto, odvisno kašno imaš. Jaz sem alergična na mačjo dlako in hišni prah, ki ga imam celo leto doma. Mogoče imate doma zazidan gradbeni material, ki ti ne ustreza (azbestne plošče.....) ali kaj drugega. Teh variant je kolikor hočeš
|
|
|
|
prehlad in sinusi - kaj pomaga? 3.8.2005 10:26:38
|
|
|
|
darjatimci
|
Če tako praviš je to še en sum več na alergijo,poskusi ugotovit kaj ti dela težave imate kako žival si se preselila vzrokov je lahko veliko.
|
|
|
|
prehlad in sinusi - kaj pomaga? 3.8.2005 10:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni zelo pomaga mazilo za nos, ki se dobi v lekarni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?