prehlad in sinusi - kaj pomaga? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

marty5 -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 9:50:11)

Kakšen nasvet potrebujem.....

Namreč, že vseskozi sem prehlajena in kiham, poln nos....Vročine nimam, niti bolna se ne počutim. Vseeno pa na dan porabim 2 paketa robčkov. Najbolj me moti, da ponoči težko spim, ker imam zaprt nos. Kaj pomaga oz. kaj sploh lahko uporabim med nosečnostjo?

Druga stvar pa je - ali to škodi :duda:? Ne jemljem nobenih zdravil. Ne vem, če je kriva klima ali kaj - ta težava me spremlja že tedne.

Lahko katera kaj svetuje?

darjatimci -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 9:54:24)

Podobne simptome imajo tudi alergiki.

Marogica -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 10:03:38)

Tudi jaz mislim, da si na nekaj alergična ali pa preobčutljiva na klimo (imaš nastavljeno na prenizko temperaturo?)
Mislim, da kapljice za nos pomagajo, vendar se o vseh zdravilih posvetuj z ginekologom.

marty5 -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 10:12:35)

Tudi na alergijo sem že pomislila - samo to me spremlja skozi vse leto po malem. Ravno preden sem zanosila sem dobila zdravila za alergijo, ki pa jih potem zaradi :nosecka: nisem jemala.

Če to kihanje ne škodi otroku, potem bom pač potrpela....

Marogica -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 10:24:32)

So ti zdravila pred nosečnostjo pomagala? Alergije lahko trajajo celo leto, odvisno kašno imaš. Jaz sem alergična na mačjo dlako in hišni prah, ki ga imam celo leto doma.
Mogoče imate doma zazidan gradbeni material, ki ti ne ustreza (azbestne plošče.....) ali kaj drugega. Teh variant je kolikor hočeš

darjatimci -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 10:26:38)

Če tako praviš je to še en sum več na alergijo,poskusi ugotovit kaj ti dela težave imate kako žival si se preselila vzrokov je lahko veliko.

Anonimen -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 10:47:07)

Meni zelo pomaga mazilo za nos, ki se dobi v lekarni.

kofetek2010 -> prehlad in sinusi - kaj pomaga? (3.8.2005 17:29:46)

eno je prehlad, drugo so pa sinusi :)

stoje se skloni naprej in če te bo zabolelo v glavi, predvsem v predelu okoli oči in nosu potem so sinusi, drugače je pač prehlad (nahod) :)

sinusi oz. sinusitis zna bit zelo nadležna stvar, men so ga zdravli z zaporedno dozo antibiotikov (dobila pa sem ga po puljenju modrostnega zoba) in to je najbolj nagravžna stvar na svetu, fuj, fuj, fuj, kako smrdi :(

Stran: [1]