|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad - fiziološka raztopina
2.6.2009 16:19:47   
jutranja rosa
Živijo mamice,
zanima me, koliko fiziološke ste zlile v nosek pri prehladu? Pediatrinja mi je rekla veliko in povsod piše veliko...koliko je to veliko????? Celo ampulo, po pol v vsako nosnico? Kakšne so vaše izkušnje? Imam fantka starega dober mesec, ki zelo težko diha, ker ima tako zamašen nosek user posted image .

Zelo vam bom hvaležna za vaše nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad - fiziološka raztopina
2.6.2009 16:48:31   
Hope2
ko je bil naš prehlajen, sem mu stisnila z inekcijo v vsako nosnico od 2,5-5 ml s močnejšim curkom, da na drugi nosnici ven pride in še pol spucala z aspiratorjem.  Čim večkrat na dan. Če ima sam mal zabasan nosek ali mal več muck pa mu nakapam pol ampulce v vsako nosnico in pravtako pucam z aspiratorjem

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.6.2009 16:50:59 >

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2009 16:52:15   
Anonimen
ja kr velik morš dat, jest sm dala včasih po eno ampulo v nosnico, pa babyvac je zakon, brez njega ne vem kako bi

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2009 16:59:55   
jutranja rosa
Najlepša hvala hope2 in Nina7 za uporabna odgovora. Se dojenčkom ne more zaleteti ob takšni količini tekočine v nosku? Aja še to, kakšne aspiratorje uporabljate....jaz imam takega, ko je treba z usti poskrkat iz noska, pa mi ne gre najbolje.

hvala, hvala, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2009 17:04:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa

Najlepša hvala hope2 in Nina7 za uporabna odgovora. Se dojenčkom ne more zaleteti ob takšni količini tekočine v nosku? Aja še to, kakšne aspiratorje uporabljate....jaz imam takega, ko je treba z usti poskrkat iz noska, pa mi ne gre najbolje.

hvala, hvala, hvala user posted image

menjaj za baby vac

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2009 17:49:27   
Nina00
Pazi samo, da mu ne čistiš nosu takoj po hranjenju, ker baje, da lahko zato bruha.

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 19:27:22   
jutranja rosa
hvala, bom upoštevala....me spravlja ob pamet tale prehlad...pa saj veste kako je to :(

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2009 20:55:06   
čebelica01
kupi v lekarni raje razpršilo fiziološka ratopina mislim pa da se reče aqua

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 2.6.2009 20:58:14 >

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2009 21:03:14   
čebelica01
aja aqua maris je to razpršilo in je veliko bol učinkovito kot npr. te ampulce . ker iz ampul grejo kaplice in dejansko samo po grlu navzdol . razpršilo aqua maris pa razprši in dejansko se ne prenaša toliko sluza v grlo. in s tem preprečiš še vnetje grla . ko razpršiš naj otrok leži potem pa ga kar dvigni .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2009 21:28:43   
sanelaa
mi smo tudi kar brizgnili ogromno fiziološke v vsako nosnico, počakali nekja časa, nato pa posesali ven.....

smo pa za čiščenje uporabljali tole:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?