Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 16:48:31
|
|
|
|
Hope2
|
ko je bil naš prehlajen, sem mu stisnila z inekcijo v vsako nosnico od 2,5-5 ml s močnejšim curkom, da na drugi nosnici ven pride in še pol spucala z aspiratorjem. Čim večkrat na dan. Če ima sam mal zabasan nosek ali mal več muck pa mu nakapam pol ampulce v vsako nosnico in pravtako pucam z aspiratorjem
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.6.2009 16:50:59 >
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 16:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kr velik morš dat, jest sm dala včasih po eno ampulo v nosnico, pa babyvac je zakon, brez njega ne vem kako bi
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 16:59:55
|
|
|
|
jutranja rosa
|
Najlepša hvala hope2 in Nina7 za uporabna odgovora. Se dojenčkom ne more zaleteti ob takšni količini tekočine v nosku? Aja še to, kakšne aspiratorje uporabljate....jaz imam takega, ko je treba z usti poskrkat iz noska, pa mi ne gre najbolje. hvala, hvala, hvala
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 17:04:40
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa Najlepša hvala hope2 in Nina7 za uporabna odgovora. Se dojenčkom ne more zaleteti ob takšni količini tekočine v nosku? Aja še to, kakšne aspiratorje uporabljate....jaz imam takega, ko je treba z usti poskrkat iz noska, pa mi ne gre najbolje. hvala, hvala, hvala menjaj za baby vac
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 17:49:27
|
|
|
|
Nina00
|
Pazi samo, da mu ne čistiš nosu takoj po hranjenju, ker baje, da lahko zato bruha.
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 19:27:22
|
|
|
|
jutranja rosa
|
hvala, bom upoštevala....me spravlja ob pamet tale prehlad...pa saj veste kako je to :(
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 20:55:06
|
|
|
|
čebelica01
|
kupi v lekarni raje razpršilo fiziološka ratopina mislim pa da se reče aqua
< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 2.6.2009 20:58:14 >
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 21:03:14
|
|
|
|
čebelica01
|
aja aqua maris je to razpršilo in je veliko bol učinkovito kot npr. te ampulce . ker iz ampul grejo kaplice in dejansko samo po grlu navzdol . razpršilo aqua maris pa razprši in dejansko se ne prenaša toliko sluza v grlo. in s tem preprečiš še vnetje grla . ko razpršiš naj otrok leži potem pa ga kar dvigni .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?