|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehitro
20.8.2005 15:16:09   
mihi78
nisem se mogla prej javit, ker je internet štrajkal :grrr:
torej naredila sem še en test, ki je bil negativen :((
od same želje po
:duda: sem videla črtice. mogoče pa je tako boljše, bom zdaj lahko šla na histeroskopijo, verjetno že naslednji teden.
drugače vse po starem. kako sem vas pogrešala, morem hitro prebrat novičke!
LP :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehitro
20.8.2005 15:25:39   
marrusa
mihi,zakaj pa greš samo na histeroskopijo?
jst sem imela napotnico samo za histeroskopijo,zaradi pregrade,potem pa so mi v bolnišnici še svetovali naj istočasno opravim laparoskopijo.Če bi mi naredili samo histeroskopijo,nebi ugotovili,da imam endometriozo,ki so mi jo na srečo odstranili,bila pa je vzrok,da nisem zanosila.
Zato se splača,da narediš laparoskopijo in histeroskopijo istočasno.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehitro
20.8.2005 15:29:36   
Anonimen
Mihi, kdaj pa si delala test? Je možno, da je bil okoli ovulacije' Sama sem naredila test pred 14 dnevi in mi je BCmini takoj pokazal pozitiven rezultat, samo da je bila ena črtica zelo bleda, nalednji dan je bilo isto na novem testu, potem sem še CB naredila, pa je bil negativen in še en BC mini, pravtako negativen. No, danes zjutraj pa sem naredila teste ponovno in so bili vsi zelo očitno pozitivni. Tako sem skoraj prepričana, da je bil tisti rezultat izpred 14 dni lažen in je kazal ovulacijo, saj se tudi takrat izloča eden izmed hormonov HCG (pa pred M. tudi baje) in lahko testi izjemoma tudi druge HCG-je zaznajo. Mogoče je bilo pa tako tudi pri tebi?

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehitro
20.8.2005 15:41:32   
mihi78
na histeroskopijo (verjetno tudi laparo) me G pošilja zaradi treh spontanih splavov pa tudi zato, ker z UZ niso uspeli nič odkriti. saj mislim, da mi bodo naredili kar oboje. drug teden se grem dogovorit v bolnico. bom še javila.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prehitro
20.8.2005 15:43:35   
mihi78
še ena srečka nosečka!!!! sigurno je negativen, ker sem še isti dan dobila :hudicek:!
lepo pazi nase in svojo :duda:!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prehitro
20.8.2005 15:50:02   
Anonimen
Bom! Zate bom pa držala pestke:miska::miska::miska:, da bo čim hitreje :roza::modri:.:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......