prehitro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mihi78 -> prehitro (20.8.2005 15:16:09)

nisem se mogla prej javit, ker je internet štrajkal :grrr:
torej naredila sem še en test, ki je bil negativen :((
od same želje po
:duda: sem videla črtice. mogoče pa je tako boljše, bom zdaj lahko šla na histeroskopijo, verjetno že naslednji teden.
drugače vse po starem. kako sem vas pogrešala, morem hitro prebrat novičke!
LP :rozica:

marrusa -> prehitro (20.8.2005 15:25:39)

mihi,zakaj pa greš samo na histeroskopijo?
jst sem imela napotnico samo za histeroskopijo,zaradi pregrade,potem pa so mi v bolnišnici še svetovali naj istočasno opravim laparoskopijo.Če bi mi naredili samo histeroskopijo,nebi ugotovili,da imam endometriozo,ki so mi jo na srečo odstranili,bila pa je vzrok,da nisem zanosila.
Zato se splača,da narediš laparoskopijo in histeroskopijo istočasno.

Anonimen -> prehitro (20.8.2005 15:29:36)

Mihi, kdaj pa si delala test? Je možno, da je bil okoli ovulacije' Sama sem naredila test pred 14 dnevi in mi je BCmini takoj pokazal pozitiven rezultat, samo da je bila ena črtica zelo bleda, nalednji dan je bilo isto na novem testu, potem sem še CB naredila, pa je bil negativen in še en BC mini, pravtako negativen. No, danes zjutraj pa sem naredila teste ponovno in so bili vsi zelo očitno pozitivni. Tako sem skoraj prepričana, da je bil tisti rezultat izpred 14 dni lažen in je kazal ovulacijo, saj se tudi takrat izloča eden izmed hormonov HCG (pa pred M. tudi baje) in lahko testi izjemoma tudi druge HCG-je zaznajo. Mogoče je bilo pa tako tudi pri tebi?

mihi78 -> prehitro (20.8.2005 15:41:32)

na histeroskopijo (verjetno tudi laparo) me G pošilja zaradi treh spontanih splavov pa tudi zato, ker z UZ niso uspeli nič odkriti. saj mislim, da mi bodo naredili kar oboje. drug teden se grem dogovorit v bolnico. bom še javila.

mihi78 -> prehitro (20.8.2005 15:43:35)

še ena srečka nosečka!!!! sigurno je negativen, ker sem še isti dan dobila :hudicek:!
lepo pazi nase in svojo :duda:!

Anonimen -> prehitro (20.8.2005 15:50:02)

Bom! Zate bom pa držala pestke:miska::miska::miska:, da bo čim hitreje :roza::modri:.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]