Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2012 11:00:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pregrada maternice in nosečnosti 2.1.2012 16:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan Jaz imam pregrado veliko 2 cm. V prvi nosečnosti sem rodila dan pred PDP (50 cm, 3250 g), v drugi nosečnosti osem dni po PDP (51 cm, 3620 g). Jaz sem imela na čisto vsakem pregledu vaginalni in UZ pregled. Vendar pa to ni bilo zaradi pregrade (moja g. niti ne ve zanjo), moja g. pač ima tak način, da na vsakem pregledu še vse premeri, če je o.k. Oh imaš super g., redki preverjajo z Uz na vsakem pregledu... Sicer si imela kakšne težave zaradi pregrade v 1. ali v 2. nosečnosti (krči, bolečine, zgodnji popadki ipd.)? Super, da sta se oba rodila ob roku in da je bilo vse ok...upam, da bo pri meni podobno... Hvala ti za odgovor...
|
|
|
|
RE: pregrada maternice in nosečnosti 22.3.2012 15:07:21
|
|
|
|
Momtobe
|
Meni so novembra odstranili 3 cm veliko pregrado. Kljub njej sem prvič zanosila brez težav, donosila brez težav in rodila na PDP. Zaradi pregrade v nosečnosti ni bilo drugačne obravnave ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......