|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregrada
30.9.2005 11:53:14   
artista7
danes sem bila na pregledu in mi je rekla ginekologinja, da imam pregrado.. Da sicer še ne ve, ali je to za odstraniti ali ne .. mene je zdaj ful strah, čeprav je rekla da to ni taka stvar.. da se ne rabim bat.. Mene pa vseeno zanimajo vaša mnenja in kaj to pomeni za bodočo user posted image . Pa še; če je katera že imela poseg - odstranitev pregrade- ali je to boleča zadeva ali ne in če so lahko kake kompilikacije.. Ginekologinja je še rekla, da je to zelo pogosta razvojna motnja.. To sem že nekaj opazila..
Torej: vaša mnenja o tem, izkušnje..Jih bom zelo vesela!
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregrada
30.9.2005 12:20:25   
nynna
Jaz sem imela 3 cm pregrado in se odločila za odstranitev ker mi je tako predlagal dr. Tomaževič, ki me je tudi operiral. Operacija poteka pod anestezijo popolnoma neboleče drugi dan greš domov. Mene tudi po operaciji ni nič bolelo le prva menstruacija je bila malo bolj močna. Po posegu ne smeš imeti spolnih odnosov 14 dni potem pa lahko. Mislim da zanosiš lahko takoj.  Tablet nisem jemala nobenih ne prej ne pol. Odloči se za operacijo in ne reskiraj še enega ss.Poleg tega sem slišala da pregrada lahko ovira rast kakšne od okončin če ima otroček premalo prostora. Poseg je res zelo rutinski in opravijo jih veliko na dan saj ima zelo veliko žensk take težave. Lepo čimprej opravi s pregrado in začni delati na user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 12:24:19   
tinčica
oj, poslala sem ti zasebno sporočilo.
lp

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 13:17:01   
DrejcDrejc
Tudi meni je G na rednem pregledu še pred zanositvijo odkrila septum. Rekla je, da je majhen in povedala, da se ga da odstraniti, ni pa panike. Po zbiranju mnenj sem se odločila, da zaenkrat septuma ne bom dala odstraniti, saj še nisem bila prej noseča, pri operaciji pa je baje možnost, da ti raztegnejo maternični vrat, kar potem lahko dela probleme v nosečnosti. Sem si rekla, da če bom pa imela kakšen SS, bom pa dala pregrado stran. Pa sem kar kmalu, že naslednji mesec zanosila in zdaj teče tretji mesec in naj potrkam, da je vse vredu.
če imaš malo pregrado, je po moje tudi mala možnost, da ti povzroča težave. kar nekaj punc se mi je takrat oglasilo, ki so s pregrado donosile čisto normalno. Pregrada sicer povzroči SS, če se oplojeno jajčece vgnezdi nanjo. Če pa se na maternično steno, pregrada ne igra vloge, razen če je velika, v tem primeru lahko pozneje v nosečnosti povzroča probleme.
Če tvoja zdravnica še ne ve, kaj s tvojo pregrado, verjetno niti nimaš velike. Pretehtaj vse možnosti, na koncu se boš pa sama morala odločiti.
Vso srečo!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2005 14:00:28   
artista7
moja zdravnica pravi, da ona o velikosti ne more kaj dosti reči, in naj pridem k njej preden mislim zanositi, ker mi bo dala napotnico za na ginekološko..in da bodo tam povedali ali je za stran ali ne.. mene je v bistvu samo posega samega strah, ker sem imela (do danes, saj imam od sedaj izbrano to ginek., ki je nova zame) zmeraj grozen strah pred takimi pregledi, ker moja prejšnja g. ni bila kaj posebno nežna, pa jaz nisem neki občutljiva..
Sem pa vesela za vse vaše odgovore..user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?