|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled v 9. mesecu
4.2.2008 15:22:02   
biga
Živjo, zanima me, kakšne preiskave opravi pediater pri dojenčku v 9. mesecu. A se da voda, kri, kaj pa cepljenje? Kaj ugotavljajo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled v 9. mesecu
4.2.2008 16:24:07   
TONČI.
A se da voda, kri, kaj pa cepljenje?


Jaz vode in krvi nikoli na pregledih nisem dajala. Ceplen je bil pa samo, če je bil prej zdrav cel mesec.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pregled v 9. mesecu
4.2.2008 18:10:29   
lunca77
Pri nas je tako, da cepljenje ni predvideno (če imaš pa še od prej kaj za cepit pa verjetno takrat, ne vem). Pregledajo otročička kako se razvija, kaj zna, mu vzamejo kri, ga stehtajo in zmerijo. Če je vse ok je to to.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pregled v 9. mesecu
4.2.2008 20:42:30   
sandra80
biga a vi imate pregled pri 9 mesecu mi jaz pri najini P imam ko bo star 1leto in potem je mi rekla da grejo nazaj na tisti pregled ki bi moral biti pri 9 mesecih in takrat je tudi ceplen 

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pregled v 9. mesecu
4.2.2008 20:55:13   
biga
sandra80, ja mi imamo pregled 15.2., ko bo moj sin star skoraj 9 mesecev. Vzeli mu bodo kri in vodo, testirali, če je slučajno slabokrven, kaj drugega še preverijo, pa ne vem. Seveda ga bodo tudi tehtali in izmerili višino ter preverili, kako gibalno napreduje. Potem pri enem letu je pa spet cepljenje. Pediatra imamo v Krškem.

(odgovor članu sandra80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pregled v 9. mesecu
4.2.2008 21:53:28   
januskica
mi smo imeli par dni nazaj pregled pri 9 m. (jutri jih bo pa imeli). sem bla kar malo razočarana, ker zdravnika ni ravnoo kaj dosti zanimalo ... bolj je sestro ... se mi je zdel kar ekspresen pregled.
tehtanje, dolžina, velikost glave ...potem so me vprašali če zna naredit pa-pa in če že reče ma-ma (denverjet test)... pogledu je če sedi, poslušu srce in to je bilo to. cca. 3 minute. potem, ko sem tamalo oblačla me je sestra še malo vprašala kaj je in kaj še ne ter predlagala par stvari glede hrane ... opazla je, da je tamala kar živahna in že vstaja in mi zato predlagala naj čimveč plazi ter da nimamo rabit hojice. to je to. kri in vodo smo dali mi že pri 6 m. 

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?