|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled
8.7.2008 9:31:58   
alina2
Lep pozdrav. Mene pa nekaj zanima. Noseča sem 35 tednov in imam pregled pri svojem ginekologu šelečez 4 tedne. Poleg tega sem zanosila po umetni oploditvi in zaradi prekratkega in preslabega materničnega vratu imam cerklažo. Naj mi prosim katera pove če je to normalno da ne rabim pogostejših pregledov. Kaj bi vi storile. Z možem sva razmišljala za samoplačniški uz. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled
8.7.2008 9:52:38   
sandra123
Pozdravčekuser posted image ...iskreno povedano, se meni zdi kar precej neodgovorno od tvojega G, da te naroči šele čez 4.tedne, sploh, če imaš cerklažo...Jaz bi se šla še h kateremu drugemu G pokazat, da se preveri situacija spodaj...Upam, da si vsaj napotnico za v P dobila, saj te lahko že kaj nepričakovano presenetiuser posted image ...Kar pogumno še h drugemu G, pa veliko sreče do konca nos.

Lp, Sandra

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 9:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Pozdravčekuser posted image ...iskreno povedano, se meni zdi kar precej neodgovorno od tvojega G, da te naroči šele čez 4.tedne, sploh, če imaš cerklažo...Jaz bi se šla še h kateremu drugemu G pokazat, da se preveri situacija spodaj...Upam, da si vsaj napotnico za v P dobila, saj te lahko že kaj nepričakovano presenetiuser posted image ...Kar pogumno še h drugemu G, pa veliko sreče do konca nos.

Se strinjam. Pojdi čimprej do zdravnika.

(odgovor članu sandra123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 10:03:23   
fujdo
POZDRAVLJENA ALINA2,
JST MAM TUDI CERKLAZO NAREJENO IN SM V 28 T.MOJ GIN ME NAROCA VSAKIH 14 DNI N AKONTROLO.NASPLOSNO PA BI ZDAJ MORALA BOLJ POGOSTO NA PREGLED.TAKO DA BI BILO PAMETNO IT SE KAM NA PREGLED.NAJ TE VPRASAM SE TO A SI CELO NOSECNOST MIROVALA?KAJ SI LAHKO POCELA?
LEP POZDRAV IZ DEZEVNEGA KOPRA.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 11:11:55   
alina2
Ne nisem sozi ležala sem sicer malo več počivala, ker sem bila v bolniškem staležu samo sem tudi hodila okoli. Ker sem se dobro počutila nisem imela potrebe da bi neprestano ležala. Me je pa sedaj resno strah kajti nimam niti papirjev za it rodit. Noseča sem 35 tednov pregled imam pa v 39 tednu. Malo smešno. Prvič sem rodila fantka v 37 tednu. Ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 11:19:18   
srki
A se ti hecaš, da ti še niso dali napotnice. Meni so jo, pa sem manj noseča, kot ti. Pa tudi to, da te je naročil čez 4 tedne, se mi zdi malo neodgovorno. Jaz bi šla kar do njega en dan, pa se pač malo zlagala, da me nekaj ščipa. Ali pa šla res do kakšnega drugega, pa magari če plačam.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 11:22:31   
alina2
Kar je pa najbolj neumno je pa to da ne morem k njemu ker je šel na dopust in ko sem mu rekla kaj če se kaj zgodi in rodim prej mi je pa reku da ne bom ker se je tako zmenu. Da naj kr uživam in ne kompliciram.Jest sem pa vsak dan bolj živčna

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2008 12:41:25   
fujdo
Oj Alina2,a mi das svoj email naslov da ti lahko pisem nanj,kr mam se ogromno vprasanj glede cerklaze.lepo te prosim.ali mi se lahko kr javis na moj e-mail a_tina_82@hotmail.com.hvala.in lp

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2008 14:11:47   
ČebelicaMaja
to je pa totalno neprofesionalen G...jaz sem v 29. tednu dobila že vse papirje...in navsezadnje- zakaj bi plačevala uz in pregled, saj verjetno je nekdo, ki ga nadomešča...sploh se pa v zadnjem mesecu pregledi delajo pogosteje...pojdi v ZD in malo zaropotaj, ker to ni normalno...

Moja G je tudi nekaj jamrala, da  zavarovalnica plača samo 2 UZ, pa sem tud plačala dva samoplačniška, kar me je prišlo skupaj 130€...potem je šla pa na dopust, sta mi pa nadomestni brez besed vsakič naredili UZ, pa še na kontrolo v P na UZ sta me poslali... toliko o tem- mi je žal, da sem jezik šparala, ker bi za ta denar lahko  za dojenčka že kaj konkretnega kupila...
...pa srečno!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2008 16:18:56   
blanka1
po 28.t mora biti vsaka nosecnica narocena na 3 t ali na 2t. sploh pa v tvojem primeru vsak teden- veliko si upa tvoj G. Vprasaj ga ce se zaveda kaj pocne? To ne more biti res kaj se dogaja- zelim ti da bo slo vse po tvojih nacrtih!!

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2008 16:20:15   
alina2
Moj mail naslov je dojencek2@email.si Ti lahko pišeš in vprašaš kaj te zanima ti z veseljem odgovorim. Lep pozdrav

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?