pregled (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

alina2 -> pregled (8.7.2008 9:31:58)

Lep pozdrav. Mene pa nekaj zanima. Noseča sem 35 tednov in imam pregled pri svojem ginekologu šelečez 4 tedne. Poleg tega sem zanosila po umetni oploditvi in zaradi prekratkega in preslabega materničnega vratu imam cerklažo. Naj mi prosim katera pove če je to normalno da ne rabim pogostejših pregledov. Kaj bi vi storile. Z možem sva razmišljala za samoplačniški uz. Hvala

sandra123 -> RE: pregled (8.7.2008 9:52:38)

Pozdravček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...iskreno povedano, se meni zdi kar precej neodgovorno od tvojega G, da te naroči šele čez 4.tedne, sploh, če imaš cerklažo...Jaz bi se šla še h kateremu drugemu G pokazat, da se preveri situacija spodaj...Upam, da si vsaj napotnico za v P dobila, saj te lahko že kaj nepričakovano preseneti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...Kar pogumno še h drugemu G, pa veliko sreče do konca nos.

Anonimen -> RE: pregled (8.7.2008 9:56:52)

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Pozdravček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...iskreno povedano, se meni zdi kar precej neodgovorno od tvojega G, da te naroči šele čez 4.tedne, sploh, če imaš cerklažo...Jaz bi se šla še h kateremu drugemu G pokazat, da se preveri situacija spodaj...Upam, da si vsaj napotnico za v P dobila, saj te lahko že kaj nepričakovano preseneti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...Kar pogumno še h drugemu G, pa veliko sreče do konca nos.

Se strinjam. Pojdi čimprej do zdravnika.

fujdo -> RE: pregled (8.7.2008 10:03:23)

POZDRAVLJENA ALINA2,
JST MAM TUDI CERKLAZO NAREJENO IN SM V 28 T.MOJ GIN ME NAROCA VSAKIH 14 DNI N AKONTROLO.NASPLOSNO PA BI ZDAJ MORALA BOLJ POGOSTO NA PREGLED.TAKO DA BI BILO PAMETNO IT SE KAM NA PREGLED.NAJ TE VPRASAM SE TO A SI CELO NOSECNOST MIROVALA?KAJ SI LAHKO POCELA?
LEP POZDRAV IZ DEZEVNEGA KOPRA.

alina2 -> RE: pregled (8.7.2008 11:11:55)

Ne nisem sozi ležala sem sicer malo več počivala, ker sem bila v bolniškem staležu samo sem tudi hodila okoli. Ker sem se dobro počutila nisem imela potrebe da bi neprestano ležala. Me je pa sedaj resno strah kajti nimam niti papirjev za it rodit. Noseča sem 35 tednov pregled imam pa v 39 tednu. Malo smešno. Prvič sem rodila fantka v 37 tednu. Ne vem kaj naj naredim.

srki -> RE: pregled (8.7.2008 11:19:18)

A se ti hecaš, da ti še niso dali napotnice. Meni so jo, pa sem manj noseča, kot ti. Pa tudi to, da te je naročil čez 4 tedne, se mi zdi malo neodgovorno. Jaz bi šla kar do njega en dan, pa se pač malo zlagala, da me nekaj ščipa. Ali pa šla res do kakšnega drugega, pa magari če plačam.

alina2 -> RE: pregled (8.7.2008 11:22:31)

Kar je pa najbolj neumno je pa to da ne morem k njemu ker je šel na dopust in ko sem mu rekla kaj če se kaj zgodi in rodim prej mi je pa reku da ne bom ker se je tako zmenu. Da naj kr uživam in ne kompliciram.Jest sem pa vsak dan bolj živčna

fujdo -> RE: pregled (8.7.2008 12:41:25)

Oj Alina2,a mi das svoj email naslov da ti lahko pisem nanj,kr mam se ogromno vprasanj glede cerklaze.lepo te prosim.ali mi se lahko kr javis na moj e-mail a_tina_82@hotmail.com.hvala.in lp

ČebelicaMaja -> RE: pregled (8.7.2008 14:11:47)

to je pa totalno neprofesionalen G...jaz sem v 29. tednu dobila že vse papirje...in navsezadnje- zakaj bi plačevala uz in pregled, saj verjetno je nekdo, ki ga nadomešča...sploh se pa v zadnjem mesecu pregledi delajo pogosteje...pojdi v ZD in malo zaropotaj, ker to ni normalno...

Moja G je tudi nekaj jamrala, da  zavarovalnica plača samo 2 UZ, pa sem tud plačala dva samoplačniška, kar me je prišlo skupaj 130€...potem je šla pa na dopust, sta mi pa nadomestni brez besed vsakič naredili UZ, pa še na kontrolo v P na UZ sta me poslali... toliko o tem- mi je žal, da sem jezik šparala, ker bi za ta denar lahko  za dojenčka že kaj konkretnega kupila...
...pa srečno!

blanka1 -> RE: pregled (8.7.2008 16:18:56)

po 28.t mora biti vsaka nosecnica narocena na 3 t ali na 2t. sploh pa v tvojem primeru vsak teden- veliko si upa tvoj G. Vprasaj ga ce se zaveda kaj pocne? To ne more biti res kaj se dogaja- zelim ti da bo slo vse po tvojih nacrtih!!

alina2 -> RE: pregled (8.7.2008 16:20:15)

Moj mail naslov je dojencek2@email.si Ti lahko pišeš in vprašaš kaj te zanima ti z veseljem odgovorim. Lep pozdrav

Stran: [1]